Христина Горняк чесно зізналась, що вийшла б за Володимира Остапчука ще раз: “Багато за що є дякувати”

У чесному зізнанні для шанувальників відома українська блогерка Христина Горняк зізналась, що готова вийти заміж за колишнього Володимира Остапчука ще раз.

Христина Горняк, відома українська блогерка та нотаріусиня, чесно розповіла про те, чи готова вдруге стати дружиною свого колишнього чоловіка. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поміркувала про те, чи погодилася б піти за Володимира Остапчука, якби повернулась у минуле зі знанням, як усе відбуватиметься в майбутньому. За словами зірки, навіть із цими знаннями вона б не стала казати своєму колишньому чоловікові “ні”.

Горняк про шлюб з Остапчуком

В особистому блозі знаменитості в соцмережі Інстаграм з’явився новий допис. У ньому Христина Горняк поміркувала про те, чи захотіла б знову вийти заміж за Володимира Остапчука в минулому, якби він запропонував їй, а вона знала, що врешті розлучиться з ним. Зірка пригадала, що у суспільства однаково дивна реакція і на те, що жінка у 37 років може бути розлученою, і на те, що в цьому віці вона досі не була у шлюбі.

Христина Горняк відповіла на запитання про те, чи готова вийти заміж за Остапчука вдруге
Христина Горняк відповіла на запитання про те, чи готова вийти заміж за Остапчука вдруге

Втім, зізналась знаменита українська блогерка, вона не звикла дослухатись до засудження навколишніх. Якби їй довелось відмотати час назад, то вона б ніколи не наважилась по-іншому прожити власне життя. Знаменитість ділиться: кожна подія в її житті була її особистим досвідом, а тому змінювати щось та робити інакше вона не хоче.

“Моє життя, мій досвід. Багато за що є дякувати, але багато чого не хочеться у своєму особистому житті, бо порушує мої цінності”, – прокоментувала знаменитість.

Христина Горняк відповіла на запитання про те, чи готова вийти заміж за Остапчука вдруге
Христина Горняк відповіла на запитання про те, чи готова вийти заміж за Остапчука вдруге

Проте, врешті знаменитість вирішила поділитись своєю думкою щодо кількості шлюбів. Знаменитість натякнула, що в житті буває різне, а тому важко говорити про те, як правильно. Втім, саме Христина Горняк вважає, що найкращий варіант – вийти заміж один раз і до кінця.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.