Де зараз подруга Філіпа Кіркорова колишня киянка Анастасія Стоцька: улюблене місто воліє навіть не згадувати

Багато тих, хто народився в Україні, а потім втік у пошуках кращого у сусідню країну, воліють не помічати сучасних реалій та замовчувати правду. Серед таких осіб колись популярна співачка Стоцька.

“Я завжди з великим задоволенням приїжджаю в це місце, тому що воно  затишне, тепле, рідне…”

Так раніше казала про український Київ співачка та акторка Анастасія Стоцька, яка народилась в ньому і через це вважалася киянкою. Та, вірогідно, народитися недостатньо, для того, щоб залишитися патріотом своєї країни. Хоча, скоріш за все, Україна для неї своєю так і не стала.

“Соромно, але в дитинстві я не читала книг українською мовою, тому не маю словникового запасу”,- якось зізнавалась актриса

Не можна сказати, що ця особа своєю творчістю залишила після себе суттєвий слід у пам’яті шанувальників сучасної музики. Скоріш за все її можуть пригадати у зв’язку з тим, що свого часу вона настирливо позиціювалась як руда подруга екстравагантного та популярного тоді Філіпа Кіркорова.

Де зараз подруга Філіпа Кіркорова колишня киянка Анастасія Стоцька

До 11 років Анастасія проживала з батьками у Києві. Батько працював лікарем-реаніматологом, а мати, родом з російського Ярославля, — художницею.

Вона давно вже мешкає у російській столиці. В одному з інтерв’ю співачка жалілася, що через те, що Україна внесла її за концерти, які вона давала у Луганську та Донецьку у 2018 році, у список “Миротворець”, їй заборонено бувати у “рідних містах”. До речі, ті свої виступи вона й досі з посмішкою називає “безобидними”.

За весь час протиправних дій країни-агресорки Стоцька не змогла з себе видавити слів правди про те, що накоїли її теперішні краяни, жодного разу не висловилась на підтримку українців. Навпаки, коли на сторінці в інстаграмі з’явилися гнівні коментарі користувачів на світлину, де Стоцька хизується розкішшю під час страждань жителів українських міст, співачка обурилась й сприйняла це як нечувану образу.

А от правителю росії вона шле листи з привітанням з днем народження та пишається тим, що народилася “в одну дату” з ним. Називає його “людиною, яка надихає на нові подвиги та творчі справи”

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.