Ким була Наталія Могилевська до того, як стати співачкою: спливли неочікувані подробиці про минуле артистки

Відома українська співачка давно здобула популярність на вітчизняній сцені. Втім, артистка не завжди співала та писала пісні. Ким раніше була Наталія Могилевська?

Наталія Могилевська, відома українська співачка, актриса та продюсерка, за довгі роки своєї кар’єри встигла спробувати себе у різних творчих напрямах. З самого дитинства знаменитість знала, що хоче бути популярною та відомою на всю країну. Втім, з самого початку зірка обрала дещо інший напрямок – вона хотіла будувати кар’єру не у музикальній індустрії. Про те, ким раніше була Наталія Могилевська, читайте у матеріалі “Однієї хвилини”.

Ким була Наталія Могилевська

Відома українська співачка Наталія Могилевська народилась і виросла у столиці. Киянка у дитинстві зіткнулась із трагедією – в родині не стало батька, а тому мати майбутньої артистки була змушена самостійно тягнути на собі всю родину. Втім, складне дитинство та життєві випробування не забрали у маленької Наталії позитиву та прагнення до світлого майбутнього. Змалку вона розуміла, що хоче стати артисткою та бути відомою.

У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська
У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська

У школі Наталію Могилевську називали хуліганкою – вона часто порушувала правила та була достатньо активною. Втім, така репутація не завадила їй успішно вступити до училища. Спершу зірка хотіла пов’язати своє життя з цирковою діяльністю, а тому вступила у відповідний навчальний заклад. Могилевська після 9-го класу пішла навчатись до муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська
У мережі спливла інформація про те, ким насправді була раніше відома співачка Могилевська

Втім, вже незабаром знаменитість вирішила, що хоче співати. Після завершення училища Наталія Могилевська почала виступати у фольклорному закладі, а також почала записувати власні пісні. Серйозним поштовхом для артистки стала перемога на “Слов’янському базарі”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.