Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чим він її підкорив: забезпечує і зберігає вірність

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська розповіла, що найбільше цінить у чоловіках і запевнила, що заміжня за ідеальним чоловіком.

Катя Полтавська – третя дружина відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука і, ймовірно, причина його розлучення з другою дружиною. Дівчина молодша за свого обранця на 16 років і зізнається, що Остапчук – її перший чоловік у всіх сенсах.

Катя за освітою журналістка та за фахом дівчина не працює. Зараз Полтавська в процесі відкриття свого невеличкого бізнесу, а в цей час її утримує її зірковий чоловік. Крім того, Катерина встигає активно вести свій блог в Інстаграм, де розповідає подробиці свого особистого життя і публікує свіжі фото та відео.

Як Полтавська змінилась у стосунках
Катя Полтавська – третя дружина Остапчука

Нещодавно дружина Остапчука вирішила відповісти на питання підписників і розповіла, якого чоловіка вона вважає ідеальним. Дівчина підкреслила, що її чоловік є для неї ідеальним і навела кілька рис, які для неї важливі у чоловіках.

Він має любити мене, а я – його. Він має бути обов’язково спокійним, тому що я також спокійна. Не люблю драми, істерики і скандали. Він має бути відповідальним: відповідати за свої слова, забезпечувати родину. Він має любити дітей і мати хороші стосунки з мамою. Він має бути головним у родині, але й поважажти мою думку. Він має допомагати мені у побуті. Він має бути вірним і мати сімейні цінності. Він має приділяти мені багато уваги й приймати мою надмірну тактильність. Він має поважати людей, не бути пихатим. Він не має палити і часто вживати алкоголь.

, – зазначила Катя.

Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чим він її підкорив
Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чим він її підкорив

Хоча Катя і цінує у чоловіках вірність та з Остапчуком вона почала зустрічатися, коли він був ще у шлюбі з другою дружиною Христиною Горняк. Цей факт Полтавська довго заперечувала та нещодавно Христина Горняк підтвердила це, показавши свідоцтво про розлучення у день, коли Остапчук і Полтавська святкували свою першу річницю стосунків. Виявилось, що ці дати співпадають.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.