Знаменитості помірялися подарунками від коханих: кому з них пощастило більше – Матвієнко, Кошмал чи Сопонару

Так заведено, що чоловіки на знак кохання дарують своїм обраницям подарунки. Презенти можуть бути незначними, як знак уваги, або ж коштувати чималу суму грошей.

Тоня Матвієнко

Співачку надзвичайно розчулив вчинок чоловіка Арсена Мірзояна. Днями вона вийшла у двір і побачила гарний букет квітів на тлі білого снігу. Щаслива Антоніна тут же поділилася радістю зі своїми підписниками в Інстаграмі, на що отримала купу додаткових компліментів.

Що дарують зіркам кохані чоловіки

Ганна Кошмал

Зазвичай акторка показує фоловерам свої спортивні вправи. Але цього разу зробила виключення. Зірка похвалилася вчинком благовірного. Чоловік зустрів її на вокзалі й привітав із Днем ангела. Більш того, подарував Аннічці ювелірну прикрасу. Сама знаменитість закрутилася й забула про свій день, а от коханий не лише простежив за календарем, ще й гарний презент підготував.

Що дарують зіркам кохані чоловіки

Ірина Сопонару

Представниця “Жіночого кварталу” разом із нареченим Різом зустріла Різдво у Великобританії. З цієї нагоди дівчина отримала просто шикарний подарунок. Коли Сопонару дістала з пакета скриньку й зазирнула в середині, то помітила там кольє з перлами, а ще кулончик із зображенням Сатурна. Звісно, заручена зірка відразу вирішила приміряти прикрасу. Коханий залюбки їй допоміг це зробити. Чим віддячила наречена у відповідь, Ірина підписникам не сповістила.

Що дарують зіркам кохані чоловіки

Катерина Полтавська

У День Святого Миколая Катря прокинулася вранці, зазирнула під подушку й зойкнула від несподіванки. Дівчина побачила коробочку з гарною каблучкою з жовтого золота, прикрашену діамантами.

Що дарують зіркам кохані чоловіки

Полтавська ще за кілька днів до свята почала натякати благовірному Володимиру Остапчуку, що мріє саме про такий подарунок. Шоумен дослухався до бажання коханої дружини й придбав коштовність, яка потягнула на 50 тисяч гривень.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.