Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч: “Світ, що був зруйнований вщент”

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч. Також розповів про свої плани на 2024 рік та висловив вдячність рідним людям.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився своїми роздумами про життя без коханої дружини. У своєму дописі в Instagram, він висловив свої емоції та пояснив, що новорічна ніч підсилила відчуття втрати.

Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч

“Знову новий рік. Й знову в голові пісенька на кшталт “це був важкий рік…” сьогодні остаточно зрозумів що мій світ що був зруйнований вщент. Й зрозумів що вже нема сенсу жити й надіятись що хоч щось повернеться”, – зізнався чоловік.

Ігор розповів, що дослухався слів підтримки від близької людини та пообіцяв собі почати будувати новий світ з нового року. Такими словами чоловік виразив свою надію на краще майбутнє.

“Нещодавно мій добрий друг сказав фразу, що якщо немає того світу, треба з осколків будувати свої нові міні світи. Тож… обітниця: з нового року починаю будувати новий світ. Маю надію що всесвіт дасть мені часу та сил на то. Дякую всесвіту, сім’ї та друзям що ви в мене були є та будете. З наступаючим!”, – додав Ігор.

Публікацію супроводжує кілька фотографій, де можна побачити чоловіка, як він зараз виглядає, та момент зустрічі Нового Року.

Під дописом зібралось безліч коментарів, в основному привітання та підтримка. Люди виразили захоплення його теплими та емоційними словами.

  • “Дуже сподобались ваші слова, приєднуюсь до ваших слів, Ігорю.”
  • “Пишаюсь таким чудовим чоловіком Русі! З новим життям та пам’ятай, Ігорю, ти – приклад нам всім!”
  • “Життя продовжується і все у вас буде добре!”
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч

Нагадаємо, що Руслана Писанка покинула цей світ у липні 2022 року. Причиною її смерті була важка хвороба. Артистку поховали у Києві на Берковецькому кладовищі, 17 листопада її пам’ятник освятили.

Популярне

Схожі статті

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?

Анастасії Приходько і Костянтину Меладзе приписали дуже близькі стосунки: співачка спантеличена не на жарт

Анастасії Приходько вже 37 років, але артистка не може жити без скандалів. Говорили про зірку різне. Тепер Настю назвали позашлюбною донькою Костянтина Меладзе.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яка росте справжнім ангелочком

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько-одинак. Свою 9-річну доньку Кайю-Євдокію чоловік виховує в Україні, в той час, як матір дитини живе в США.