Ви стільки нулів ще не бачили: Юрій Горбунов, Пономарьов і Хома-Дзідзьо зібрали нереальну суму на концертах

Увесь рік музичний десант виступав, не покладаючи рук. Настав час підбити підсумки результатів благодійних виступів. За словами Юрія Горбунова, вони насправді вражають.

Юрій Горбунов поділився в мережі Інстаграм радісною новиною. Попри те, що 2023 рік видався доволі складним та був сповнений подіями різноманітного штибу, все ж знайшовся привід і для оптимізму.

Так, шоумен у колаборації з Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою провели чимало сумісних благодійних концертів. На цих заходах неодмінно збиралися кошти на підтримку ЗСУ.

Юрій Горбунов сповістив, скільки коштів зібрали на ЗСУ

Коли рік минув і було підраховано, скільки всього коштів вдалося зібрати, артисти ахнули: сума вийшла разючою – $650 тисяч. Таке стало можливим за допомогою громадської організації “ВПО України”.

Зазвичай артисти влаштовували благодійні вечері в різних куточках нашої країни, під час яких Юрій вів програму, Олександр та Дзідзьо співали, а організатори влаштовували аукціон для збору коштів на потреби військових.

Юрій Горбунов сповістив, скільки коштів зібрали на ЗСУ

Горбунов у своєму пості також перерахував, скільки автомобілів було придбано для армії, дронів, бронежилетів, медичного обладнання. Звісно, у відповідь отримав купу сердечок зі словами вдячності.

Уподобала допис дружина Юрія Катерина Осадча, яка й сама робить чимало корисного. Зокрема, займається пошуком зниклих безвісти цивільних людей на окупованих територіях. Також сердечками поділилися відомий дизайнер Андре Тан та актор Дмитро Ступка з-за океану.

Юрій Горбунов сповістив, скільки коштів зібрали на ЗСУ

Безпосередньому учаснику дійства Олександру Пономарьову допис колеги теж сподобався. А от сам Дзідзьо чомусь не поставив лайк – чи то не заходить на сторінку Горбунова, чи то не вважає цю справу важливою.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.