Тепер замість Лілії Анастасія: одружений Мурат Налчаджиоглу відпочив у Дубаї разом із відомою моделлю

Відомий підприємець турецького походження Мурат Налчаджиоглу неочікувано часто почав з'являтись у компанії іншої жінки – не своєї дружини Лілії Реус.

Мурат Налчаджиоглу, відомий бізнесмен, який живе та працює в Україні, здивував шанувальників нещодавніми публікаціями у мережі. Знаменитість натякнув на нові стосунки – Новий рік він зустрів у компанії української моделі, з якою вже встиг навіть зробити парні татуювання. Хоча знаменитість і досі перебуває в офіційному шлюбі та відмовляється коментувати подробиці особистого життя, шанувальники впевнені, що між ним та моделлю Анастасією дещо таки є.

Новий роман Налчаджиоглу

У період новорічних свят на особистих сторінках Мурата Налчаджиоглу та Анастасії Фоксі можна було побачити серію світлин і кадрів, які доводять, що між новоспеченою парочкою таки є іскра. Ба більше, модель у своєму Інстаграм-блозі навіть показала, як вони з чоловіком робили парні тату. Вона не стала коментувати, як вони дійшли до цього рішення, але таки показала частинку процесу.

Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу натякнув на роман з іншою жінкою
Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу натякнув на роман з іншою жінкою

Варто нагадати, що декілька років тому відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу почав стосунки з візажисткою Лілією Реус. Зіркова пара довгий час будувала стосунки, коли чоловік освідчився дівчині. Пізніше вони почали планувати весілля, втім початок повномасштабної війни завадив їм втілити бажане в реальність. Зрештою, знаменитості таки організували пишне святкування у Конча-Заспі.

Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу натякнув на роман з іншою жінкою
Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу натякнув на роман з іншою жінкою

Вже через 4 місяці після весілля шанувальники помітили, що новоспечене подружжя віддалилось одне від одного. Користувачі мережі почали ставити запитання, намагаючись з’ясувати, чи все гаразд у закоханих. Вони у відповідь заявляли, що не хочуть відповідати на питання, що стосуються їхнього шлюбу та особистого життя. Новий рік Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу зустрічали окремо одне від одного, а також вирішили роз’їхатись і жити окремо.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.