Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт проміняв Ксенію Мішину на офіцерку поліції з Америки: “Вона ракета”

Ні для кого не секрет, що колишній Ксенії Мішиної Олександр Еллерт нині перебуває в США. Час від часу гуморист виходить в ефір і відповідає на питання підписників.

Цього разу тема торкнулася особистого. Олександр Еллерт виклав у Інстаграм-сторіз світлину з авто, в боковому дзеркалі якого відображається поліцейська машина з увімкненими проблисковими маячками. Комік зробив дещо незрозумілий, на перший погляд, припис:

“Вивчення англійської мови з носієм мови”.

Звісно, шанувальники артиста не стрималися й почали цікавитися, що відбулося насправді. Сашко пояснив коротко. Мовляв, перевищив швидкість. Далі з контексту можна зрозуміти, що поспілкуватися Еллерту довелося з дівчиною-копом.

Олександр Еллерт познайомився з американською поліцейською

Та все врешті закінчилося полюбовно. Українцю вдалося заволодіти увагою поліцейської, і вони навіть поцілувалися. Олександр поділився враженнями від подібного стрімкого знайомства:

“Ну, вона ракета, як із фільмів прямо…”

Отже, чоловік завів для себе корисні зв’язки на американських теренах. Невідомо, чи скористається ними надалі, адже час від часу блогер таки повертається в Україну. Принаймні так каже.

Олександр Еллерт познайомився з американською поліцейською

Еллерт запевняє, що покинув країну під час воєнного стану абсолютно законно. Мовляв, ані президент, ані Мінкульт до цього не причетні. У липні та грудні 2022 року чоловік відвідував Україну і знову без проблем повернувся до США.

Стосовно доньки Олександр сповістив, що Еля мешкає в Європі, навчається у трьох школах, займається баскетболом. Бачаться вони доволі рідко, тому тато сильно сумує за дитиною й чекає на неї в Америці.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.