Як виглядає будинок Наталії Могилевської, куди вона привела своїх усиновлених дітей: розкіш, комфорт, стиль

Наталія Могилевська нещодавно розчулила суспільство важливою новиною — всиновленням двох сестричок. Тепер увага широкого загалу спрямована на те, де знаходиться їхня нова домівка.

Усім цікаво, як виглядає їхня нова домівка, куди вони прийшли та знайшли своє родинне гніздо.

Родинний оазис біля Дніпра

Важливо відзначити, що вибір Наталії проживати затишно поза межами міста може бути давно обдуманим.

Річ у тім, що Наталя Могилевська раніше тривалий час мешкала у квартирі Печерського району Києва. Втім, певні плани вірогідно змусили співачку змінити помешкання в урбаністичній частині столиці на будинок з екологічно чистих матеріалів з наявністю сонячних батарей у дачному масиві Осокорки.

Спальні кімнати, кухня-студія, робочий простір, у якому проводить репетиції співачка, а також велика вулична тераса — так виглядає цей дім, оснащений всіма зручностями для комфортного проживання в ньому.

Особливої уваги заслуговує тераса: китайські ліхтарики, зображення індійського бога достатку, що має голову слона, на килимку. Саме так співачка створювала атмосферу, де її сім’я буде проводити багато часу, насолоджуючись свіжим повітрям та чарівними видами. Будинок Наталії розташований в мальовничому куточку — всього в 50 метрах від Дніпра.

Судячи з усього, вона завжди планувала створити сімейне гніздо в спокійному місці, де діти матимуть можливість зростати в сприятливому для них оточенні. Це не просто місце проживання, але й справжній приватний оазис, де сім’я може насолоджуватися природою та красою річки.

Отже, Наталія, здається, обрала для своєї сім’ї домівку, що відзначається розкішшю, комфортом та стилем.

Ще раніше Наталія показувала в інстаграмі часточку цього будинку, розповідала з якою любов’ю облаштовує його, купувала штори, робила на власній кухні консервацію на зиму та відчувала себе справжньою господинею. Зараз стає зрозумілим, до чого готувалась жінка, що штовхало актрису проявляти творчість у створенні сімейного гніздечка.

Наталія Могилевська показала свій будинок

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.