55-річна ведуча Надія Матвєєва вирішила вирівняти зуби. Натомість отримала хвилю хейту: “Вставна щелепа”

Надія Матвєєва дуже довго переконувала телеглядачів, що все буде добре. Та, певно, не всі перейнялися тезою. Тепер 55-річна жінка потерпає від хейту, пов'язаного з вадами зовнішності.

Відтоді як Надія Матвєєва вирішила вирівняти собі зуби, зазнала чимало образливих слів на свою адресу. Її почали називати “шепелявою”, “вставною щелепою”, “рот від пластики вже не закривається”.

Надію Матвєєву захейтили через шепелявість

У своєму Інстаграм-акаунті ведуча пояснила, що змушена носити міорелаксуючу капу. Це й справді позначилося на голосових можливостях знаменитості. Багато хто казав прямо в очі: “Навіщо вирівнювати зуби, раніше ж вони влаштовували?”

Тож тепер про рівень тактовності окремих підписників пані Надія знає практично все. Звісно, знайшлося й чимало таких, що висловили слова підтримки. А деякі навіть пригадали, як їх нагороджували “компліментами” з приводу вад зовнішності.

Надію Матвєєву захейтили через шепелявість

Та Матвєєва не переймається негативом. Їй важливіше, що окремі жінки взяли її приклад на озброєння і теж вирішили зайнятися зубами, попри вік. Це не пізно робити ані у 25, ані в 55. Тож подібні коменти для телеведучої як бальзам на зранену душу:

“Надюшо, ви надихаєте та мотивуєте людей ставати кращими у всіх ракурсах”.

“А мені у вас, Надю, подобається все – і шепелявість, і нерівні зуби, і особливо ваші неймовірні кучері”.

“Це ваше особисте життя, ваш вибір, ваш шлях, якщо ви відчуваєте в цьому потребу і це робить вас щасливою, то так і тільки так”.

Добре, що Надія Матвєєва не зважає на негатив і не сприймає близько до серця зауваження нетактовних людей. Свого часу, коли почала зустрічатися з чоловіком на 20 років молодшим, теж не знайшла розуміння у багатьох з оточення. Навіть із мамою через це посварилася. Натомість вчинила по-своєму і не шкодує про це.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.