Катя Репяхова показала, як “застукала” Павліка в обіймах молодих дівчат: “Франковичу тут не сумно”

29-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова показала, скільки у її чоловіка прихильниць. Молоді дівчата "липнуть" до Франковича навіть на заправці.

Віктор Павлік і Катя Репяхова – одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вони одружилися у 2020 році, для Павліка це вже четвертий шлюб. Катя молодша за Віктора Франковича аж на 29 років. Та різниця у віці не стала на заваді їхньому коханню. Репяхова і Павлік щасливі у шлюбі і виховують спільного сина Михасика, якому у липні буде 3 роки.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась намірами зробити пластику
Дружина Віктора Павліка Репяхова зізналась, чи зраджує їй чоловік

Катя Репяхова не просто дружина Павліка, а й його концертна директорка. Дівчина завжди їздить з чоловіком на концерти, адже вирішує всі організаційні питання. На днях зіркове подружжя приїхали у Полтаву, де у Павліка 21 січня відбувся концерт. У своїх інстаграм-сторіс Репяхова показала, як вони їхали до Полтави. Подружжя зупинилися на одній із заправок по дорозі і, залишивши Павліка всього на кілька хвилин, Катя побачила, як до нього підійшло кілька фанаток, щоб зробити фото.

У своєму Інстаграм-блозі Репяхова опублікувала коротке відео, в якому показала, як працівниці заправки обіймаються і фотографуються з артистом.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зізналась, чи зраджує їй чоловік
Катя Репяхова показала, як застукала Павліка в обіймах молодих дівчат

Франковичу тут не сумно

, – прокоментувала Репяхова.

До слова, Катя Репяхова запевняє, що не ревнує свого чоловіка і ніяк його не контролює. За словами дівчини, вона біля себе нікого силоміць не тримає і якщо Павлік захочете зрадити, чи піти від неї, Катя влаштовувати істерики, чи скандали не буде.

Варто відзначити, що сама Катя Репяхова свого часу була коханкою Павліка. Вони почали стосунки у 2017 році, в той час Віктор Франкович був у шлюбі зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Лише через 2 роки відносин з Катею, артист розлучився зі своєю третьою дружиною і згодом повів під вінець Репяхову.

Популярне

Схожі статті

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.