День закоханих не для них: Леся Нікітюк, Тіна Кароль, Лідія Таран та інші “неприлаштовані” знаменитості

Відомі, успішні, багаті, але самотні. Саме такими є героїні сьогоднішньої статті. Чому Тіна Кароль, Леся Нікітюк та інші зіркові красуні не можуть побудувати стосунки з чоловіками – далі у матеріалі.

Часто популярні та відомі знаменитості “платять” за свій успіх відсутністю особистого життя. Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто не може знайти свою другу половинку.

Тіна Кароль

Тіна Кароль розповіла, через що не хоче публічності свого сина
ТОдиначки українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль була одруженою лише один раз. Її чоловік Євген Огір був для неї не лише коханою людиною, а й продюсером і батьком її дитини. Та ця історія кохання закінчилася трагічно: Огір помер у 2013 році від важкої онкологічної хвороби. Вже понад 10 років Тіна Кароль залишається самотньою. Довгий час вона не могла навіть допустити думку про те, що в її житті може з’явитися інший чоловік. Зараз Тіна запевняє, що її серце відкрите для нових відносин. Та за роки самотності співачка стала занадто самодостатньою і складною особистістю, якій не так просто знайти гідного чоловіка. Крім того, Кароль всю себе віддає творчості та кар’єрі, а на особисте життя вона зовсім не має часу.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк прикрасила ялинку трояндами
Одиначки українського шоу-бізнесу: Леся Нікітюк

36-річна телеведуча Леся Нікітюк ніколи не була заміжньою і не має наразі відносин. Колись Леся була зарученою та збиралася заміж за бізнесмена із Києва. Та закохані розійшлися так і не одружившись. Зараз Леся зізнається, що мріє про сім’ю та дітей. Та їй, як успішній і самодостатній жінці, важко знайти достойного чоловіка, який буде гідний її.

Лідія Таран

Марічка Падалко зізналась, в чому її кума та колега з ТСН Лідія Таран виявилась кращою за неї
Одиначки українського шоу-бізнесу: Лідія Таран

46-річна телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не була заміжньою, хоча і мала довгі відносини зі своїм колегою по сцені Андрієм Доманським. Саме від цього чоловіка Лідія має доньку Василину, якій зараз 15 років. Вже понад 10 років Таран не мала серйозних стосунків з іншими чоловіками. Та жінка зізнається, що сподівається ще зустріти своє кохання.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина розповіла про вартість відпочинку в Таїланді
Одиначки українського шоу-бізнесу: Ксенія Мішина

Одна з найкрасивіших акторок України Ксенія Мішина досі залишається самотньою. Жінка навіть брала участь у романтичному шоу “Холостячка”, де за її серце боротися 15 успішних і красивих чоловіків. Тоді Ксенія обрала шоумена Олександра Еллерта, адже по-справжньому в нього закохалася. Та через рік відносин акторка покинула Еллерта через постійні непорозуміння. Акторка зізнається, що має високі вимоги до свого майбутнього партнера по життю.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.