36-річну Настю Каменських застали в Іспанії з грошовитим чоловіком: марно Потап просив вибачення у дружини

Блогер Богдан Беспалов не дає спокою родині Потапа та Насті Каменських. Після гучних заяв про розлучення подружжя почав говорити про нового бойфренда співачки.

Співачка Настя Каменських нині мешкає в Іспанії, запевняє Богдан Беспалов на своєму Ютуб-каналі. Після його заяви про швидке розлучення зірки з Потапом з боку знаменитостей не надійшло жодних коментарів.

Настю Каменських застали з новим бойфрендом

Натомість блогер продовжує накаляти атмосферу новими подробицями сімейного розладу. За словами Богдана, розірвання шлюбу – справа вирішена. Нині Каменських мешкає в Іспанії. До того ж не сама, а з чоловіком. І це не Потап.

Беспалов певен, що артистка вичавила з Олексія Потапенка все, що можна було, а тепер настав час насолодитися життям. З приводу нового обранця Насті Богдан висловився позитивно. Мовляв, багатій і хороший хлопець.

Настю Каменських застали з новим бойфрендом

Найімовірніше, тепер уже цей чоловік вкладатиметься у розвиток кар’єри коханої NK на іспанських теренах. Адже Україну та Південну Америку артистка вже давно підкорила. На черзі – новий етап творчості.

Схоже, Потап абсолютно не ревнує дружину до нового бойфренда. Мало того, він ще й приносить привселюдні вибачення Насті. Навіть світшот зі словом Sorry та собачку співачки навіщось приплів задля цієї справи.

Чим завинив перед благовірною, репер не пояснив, тільки відзначив у своєму Інстаграм-акаунті, що кожен має право на помилку, але далеко не кожен здатен визнати її та перепросити.

Вірити чи не вірити блогеру-пліткарю, справа кожної людини. Втім, бажано все ж дочекатися офіційного підтвердження від співачки та продюсера щодо розлучення. Розмови довкола зради Потапа теж точилися, тож не виключено, що щастю зіркового сімейства і справді прийшов кінець.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.