Оля Полякова показала, як париться в лазні з чужим чоловіком і заявила, що він найкращий: Вадим не ревнує

Співачка Оля Полякова опублікувала у своєму Інстаграм-блозі провокативне відео з лазні, де в кадр попав загадковий чоловік. Пізніше артистка прокоментувала, з ким вже 20 років ходить паритись.

Українська співачка Оля Полякова вже майже 20 років знаходиться у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським. Та це не заважає жінці ходити до лазні з іншими чоловіками. Так, нещодавно Полякова у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, на якому вона лежала без одягу на лавці у лазні, а якийсь невідомий чоловік її бив віником. Варто відзначити, що чоловік, який потрапив у кадр далеко не молодий.

Користувачі Мережі відразу засипали Полякову негативними коментарями, а дехто впізнав таємничого чоловіка з відео.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Це самий кращий банщик в Києві. Борис його звати. Він не кожному по карману.”;
  • “Респект Борису, баня це здоровʼя! Як би я хотіла опинитись на вашому Оля місці , як же ж хочеться попасти та хоть раз в житті кайфувати під рукою такого професіонала !!! Молодці , це повага до такої людини”;
  • “Оля зі “шкіри лізить” аби повернути колишню прихильність. Але все так недолуго і не щиро. Моя суб’єктивна думка, звичайно. Але, як на мене, це відео, щонайменше, огидне!”;
  • “Це вже занадто”;
  • “Нагадує Волочкову”;
  • “Глухий сліпого не зрозуміє.. Хтось навчився бачити радість у днях не дивлячись на обставини, а в когось і до війни життя г*вном здавалось… Оля позитивчик”.
Оля Полякова показала, як париться в лазні з чужим чоловіком
Оля Полякова показала, як париться в лазні з чужим чоловіком

Пізніше Полякова у своїх Інстаграм-сторіс записала звернення до підписників, які коментували це відео. Співачка була вражена тим, наскільки люди токсичні, та кількістю негативу в коментарях. Оля підтвердила, що загадкового чоловіка на відео звати Борис і він є професійним банщиком та масажистом. Ба більше, за словами співачки, вона користується його послугами вже протягом 20 років.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.