42-річна Лілія Ребрик розповіла про лютневий ранок: “Це все щоденні ритуали. У березні все має змінитися”

Телеведуча Лілія Ребрик у березні збирається стати мамою втретє. Тож лютневі дні підпорядковує потребам майбутньої донечки. У знаменитості виробився ранковий ритуал, якого дотримується.

Лілія Ребрик у 42 роки наважилася народити третю дитину. Тож нині життя зірки набуло цілої купи звичок, яких раніше не потрібно було дотримуватися. Скільки б роботи не запланувала собі ведуча на день, ранок для неї завжди незмінний.

Прокинувшись, дружина Андрія Дикого обов’язково легенько розминається. Далі випиває склянку підігрітої води. Після цього снідає чимось поживним та обов’язково випиває вітаміни.

Лілія Ребрик показала ранковий ритуал для вагітних

Такого режиму дня Ребрик дотримується, незалежно від того, де прокидається – вдома чи десь на зніманнях. Звісно, Лілія певна, коли малятко попроситься на цей світ, з’являться зовсім інші традиції:

“Розумію, що зовсім скоро мій режим дня зміниться, але мене це не лякає, а навпаки навіть надихає і мотивує бути здоровою та залишатися врівноваженою”.

Вагітна жінка разом із чоловіком та доньками Діаною та Поліною з нетерпінням очікують на поповнення у родині. І хоч родина всіляко підтримує, Лілії нині дуже складно. На дворі зимовий місяць. У лютому бракує всього – сонечка, фруктів, вітамінів. От чого не забереш – так це стресів. Їх у житті українки, як і решти громадян, доволі. Тож Ребрик ще раз наголошує:

“Без вітамінів важко – зміцнюю організм, як можу!”

Лілія розповіла підписникам свого Інстаграму про переваги вагітності – не треба думати про дієту та схуднення. Саме такий час, що можна насолоджуватися будь-якою їжею досхочу.

Лілія Ребрик показала ранковий ритуал для вагітних

Над датою пологів вагітна не заморочується. Діана народилася 30 серпня, Поліна – 30 квітня. Тож не виключено, що й третя донечка з’явиться саме 30 березня. Втім, це їй вирішувати.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.