Він побачив сльози в очах публіки: Дзідзьо розповів, як разом з Анною-Марією допомагають українцям в Америці

Михайло Хома поділився новими знімками з благодійних концертів у Америці, в яких він брав участь разом із талановитою 10-річною волонтеркою з Львівщини.

Відомий український співак Михайло Хома, якого публіка знає під псевдонімом Дзідзьо, активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться творчими моментами зі своїми підписниками. На сьогодні артист гастролює з благодійними концертами та збирає кошти для підтримки ЗСУ та постраждалих від російської агресії.

Сьогодні, 8 лютого, Михайло поділився новою публікацією з прихильниками у своєму блозі. Він показав серію знімків з незрячою 10-річною волонтеркою з Львівщини – Анною-Марією, разом з якою побував у Америці та взяли участь у благодійних заходах на підтримку України.

“2-го лютого на Молитовному Сніданку у Вашингтоні мав честь виступати з промовою перед українцями та конгресменами Америки”, – підписав співак.

Також він поділився, що виконав для них композицію під назвою “Колискова для Героя”, яку присвятив українцям, які втратили близьких через війну. Він додав, що бачив переживання та сильні емоції у своїх глядачів.

Дзідзьо розповів, як разом з Анною-Марією допомагають українцям в Америці
Дзідзьо розповів, як разом з Анною-Марією допомагають українцям в Америці

Цього ж дня він познайомив аудиторію з талановитою Анною-Марією. Разом вони виконували відому пісню “Ліхтарики”, яка дуже сподобалась усім присутнім.

“Наступного дня ми побували у Філадельфії, а потім – в Сакраменто, де відбувались благодійні вечори на підтримку України. Зали були переповнені. Переповнені були і наші емоції”, – поділився Михайло.

Підсумував артист, подякувавши організаторам за запрошення, підтримку і гарну організацію заходів, на яких він та Анна-Марія мали можливість поспілкуватися з українцями, які сьогодні перебувають в США та з американцями, які підтримують Україну в складний час.

Дзідзьо розповів, як разом з Анною-Марією допомагають українцям в Америці
Дзідзьо розповів, як разом з Анною-Марією допомагають українцям в Америці

До слова, Анна-Марія дуже обдарована дівчинка, яка, за період російського вторгнення, зібрала понад два мільйони гривень на потреби ЗСУ, співаючи в храмах.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.