52-річна Римма Зюбіна поділилася власним горем – не стало її близької людини: “Сказали, що їй уже краще”

У родині Римми Зюбіної сталося непоправне горе. Пішла з життя мама відомої акторки. Ще місяць тому відзначали 85-річний ювілей, а тепер жінки не стало. Горе, яке не описати словами.

Про смерть своєї 85-річної мами Римма Зюбіна сповістила у Фейсбуці. Жінка якраз перебувала у лікарні в Ужгороді. Звідти доньці й сповістили, що серце пані Віри зупинилося.

Ще 2 січня ювілярку вітали з днем народження. Та за місяць, 3 лютого, душа найдобрішої людини на світі вже подорожувала до раю.

Не стало мами Римми Зюбіної

Звісно, літня жінка сильно переживала через 2-ий рік 10-літньої війни. У травні 2022 року пані Віра занедужала. Потім їй начебто стало легше. А вже в грудні квартира літньої жінки запалала. Після такого стресу мама акторки злягла. І хоча пані Віра та її племінник дивом врятувалися з полум’я, пережите жахіття негативно відбилося на здоров’ї жінки.

3 лютого Римма зателефонувала в Ужгород. Мама якраз перебувала у колі подружок. Жінки сповістили, що погодували хвору, і вона почувається краще. Навіть рум’янець на щоках з’явився. Зробили спільне селфі й надіслали Зюбіній.

Не стало мами Римми Зюбіної

Мама радісно посміхалася, тож у Римми відлягло від душі – все гаразд, можна поки що не їхати до Ужгорода. А за 2 години їй зателефонували з лікарні, сповістивши, що пані Віра заснула й більше не прокинулася.

Мама Зюбіної родом була з Чернігівщини, а батько – з Сум. Римма народилася вже в Ужгороді. Там же почала виходити на театральну сцену з 19 років. Фільмографія акторки сягає близько сотні стрічок. Найкращою роллю актриси визнана участь у фільмі “Гніздо горлиці”. Знялася знаменитість і в скандальній стрічці про Маріуполь “Юрик”, зігравши роль бабусі 11-річного підлітка.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.