Стиліст втомився вигадувати образи: Тіні Кароль закидають плагіат наряду американської співачки Леді Гаги

Українська співачка Тіна Кароль завжди відзначалася своїм неповторним та вишуканим стилем. Який би образ не створила поп-діва, її шанувальники завжди віддають належне її смаку.

Проте останнім часом вона опинилася під обвинуваченням у плагіаті за вибір нарядів, зачіски та поведінки на сцені які, за словами деяких шанувальників, схожі на ті, які носить американська співачка Леді Гага.

Мова йде про виступ Тіни з новою піснею “Троянди” у фіналі Нацвідбору на конкурс “Євробачення 2024”.

Дефіцит образів?

Тіна Кароль завжди мала велику кількість шанувальників, які прихильно ставилися до її музичних досягнень і стильних образів. Навіть зараз, коли вона з’явилась без макіяжу та екстравагантного вбрання, її фанати були просто у захваті й від самої пісні, і від її виконання, і від незвичного образу улюбленої співачки. Однак, стався певний інцидент з підозрою на плагіат, що призвів до неприємного осаду.

У світі розвинутих технологій, де доступно й легко перевірити оригінальність та унікальність стилізацій, будь-який підозрілий схожий наряд відразу викликає питання. Це призвело до поширення критики та негативних коментарів до образів Тіни Кароль.

Річ у тому, що в очі впала надмірна схожість образу Тіни з образом Леді Гаги, коли та виконала пісню Hold My Hand на церемонії “Оскар 2023” та з’явилася на сцені у футболці,  джинсах, без макіяжу та майже з такою ж самою зачіскою. Вірогідно вона й запам’яталась багатьом через те, що такий вигляд був непритаманним ні співачці, ні за для грандіозної церемонії.

Тіна Кароль вийшла в образі, схожому на стиль співачки Леді Гаги

Варто відзначити, що плагіат у світі моди та шоу-бізнесу може легко пошкодити репутацію артиста. Це не тільки підриває довіру фанатів, але й піддає сумніву творчий потенціал і самовираження артиста.

Таким чином, для зірок і публічних особистостей важливо уникати ситуацій, які можуть викликати сумніви у їхній оригінальності та креативності.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.