Має українське коріння, але жила не в Україні: представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле

На офіційному блозі відомого пісенного конкурсу "Євробачення" оголосили виконавицю, яка цьогоріч представлятиме Ізраїль. Молода співачка надала інтерв'ю та розповіла про своє життя в росії.

Нещодавно стало відомо, що цьогоріч на “Євробачення”, яке відбудеться в травні в Мальме, від Ізраїлю поїде молода співачка – Еден Голан. Про це повідомили на офіційному блозі пісенного конкурсу в соцмережі Instagram.

20-річна виконавиця Еден народилась в ізраїльському місті Кфар-Сава. За словами молодої артистки, родина перебралася до країни-агресора через роботу її батька. Повернулась вона у рідну країну лише два роки тому, проживши в росії близько 13 років.

Представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле
Представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024 розповіла про минуле

Зауважимо, що Голан має українське коріння, адже її мати – українка, а тато співачки – латиш. Про свою позицію стосовно повномасштабного вторгнення в Україну артистка не висловлювала.

Виконавиця брала участь у пісенних конкурсах, таких як “Голос” і “Нова хвиля”, яка проходила в окупованому Криму. Також вона мріяла пройти в дитяче Євробачення, але не змогла перемогти в Національному відборі.

В одному зі своїх останніх інтерв’ю з ізраїльськими ЗМІ вона розповіла, що у росії зіштовхувалася з регулярним антисемітизмом у свою сторону. Їй було некомфортно, тому вона припустила, що якби її звали “Машею”, то ставленням було б іншим.

“Через 13 років я не звикла до менталітету, атмосфери та сірості”, – розповідає дівчина.

До слова, виконавці зі Швеції, Ісландії та Фінляндії звернулися до організаторів відомого пісенного конкурсу, висловивши прохання дискваліфікувати ізраїльську учасницю в цьогорічній участі.

Нагадаємо, що на відомому конкурсі “Євробачення-2024” Україну представлять співачки Alyona Alyona та Jerry Heil з уже популярною композицією “Teresa & Maria”. Не дивлячись на проблеми у застосунку “Дія”, за виконавців проголосувало 1 167 176 українців.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.