48-річна Наталія Могилевська поринула в дитинство: співачка й мама закружляла на одній з київських ковзанок

Українська співачка, а віднедавна, молода мама Наталія Могилевська здивувала своїх прихильників. Красуня відправилась на столичну ковзанку, де показала свої вміння на публіку

Наталія Могилевська сильно змінилась після того, як вдочерила двох прекрасних дівчат. Неодноразово було підмічено її сяючі очі, сповненні життям, бажанням, мріями та надіями на світле майбутнє. В свої 48 років співачка може з впевненістю сказати, що нарешті щаслива.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Наталія Могилевська показала які знімає стрес після робочого дня

Днями народна артистка України відправилась на столичну ковзанку. Співачка була одягнута в прості джинси та білу шубу. Настрій в Наталії був неймовірний. Вона каталась з таким задоволенням, що усмішкою одразу підкорювала звичайних відвідувачів. Талановита людина талановита у всьому, і Наталія  в черговий раз це довела.

Відео підкорює одразу. Адже вона не просто каталась на ковзанах, а навіть виконувала досить складні рухи та здивувала власною композицією.

Казкову атмосферу на відео доповнюють новорічні вогники, які ще досі прикрашають ковзанки в Києві.

Прихильники не змогли пройти осторонь такої неймовірної картинки й одразу засипали свого кумира компліментами.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська
  • Оце клас! Донькам з такою мамою весело
  • То Ви круто катаєтесь!!!
  • Відразу видно, що ви нарешті реально щасливі. У вас зовсім інший погляд став)) Ви світитеся від щастя всього вам найкращого

Потрібно зазначити, що Наталія Могилевська в перші дні війни зустріла своє кохання, на яке чекала все своє життя. І на цьому доля не зупинилась підносити свої сюрпризи. Адже саме в 2022 році Наталія змогла нарешті відчути смак материнства, взявши під своє крило двох чарівних дівчат. Довгий час зірка не відкривала свою таємницю публіці, адже дуже хвилювалась про емоційний стан своїх дітей. Пройшов певний час і новоспечена родина може сміливо говорити на весь світ і показувати своє щастя оточуючим.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.