11 років коми: дочка 50-річної Юлії Висоцької й 86-річного Андрія Кончаловського забрала славу свого брата

Прославлений режисер Андрій Кончаловський та не менш відома акторка Юлія Висоцька виховують двох дітей, особисте життя яких майже невідоме публіці.

Роман цієї ексцентричної пари обговорювали практично всі, адже різниця в віці в 36 років завжди буде викликати здивування. Попри плітки, пара все ж продовжує жити разом та виховувати своїх спільних дітей.

Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським
Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським

Горе родини Кончаловських

Андрій Кончаловський знаний ловелас, змінив декілька дружин за своє життя і має аж семеро дітей. Але останні 25 років, які він присвятив Юлії Висоцькій, стали для нього самим цінними та важливими. Наразі в них двоє спільних діток: Марія, якій вже виповнилось 25 років, та син Петро, якому 21 рік.

Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським та дітьми
Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським та дітьми

Одинадцять років тому горе прийшло в відому родину. Адже у 2013 році донька Марія з батьками потрапила в страшну аварію в Франції. Травми були страшними, тому дитину мали терміново ввести в стан медикаментозної коми. І ось уже протягом 11 років дівчина не приходить в себе. Батьки продовжують надіятись на те, що одного дня все ж їх Маша відкриє очі й посміхнеться. Юлія Висоцька не погоджується на відключення доньки від апарату, хоча лікарі неодноразово пропонувала відпустити дівчинку.

Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським
Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським

До трагічного ДТП, родина Кончаловських насолоджувалась життям, брали участь в різних проєктах. Марія мріяла про велику сцену, адже її акторський талант проявлявся ще змалечку. Саме коли перед дівчиною були відкриті все двері для розвитку  – сталась аварія.

Юлія Висоцька з сином
Юлія Висоцька з сином

Тоді розрадою для батьків став Петро. Хоча вони й думали про те, що син продовжить акторську династію, але він вирішив по іншому. Наразі Петро Кончаловський продовжує навчання в одному із московських університетів та здобуває професію архітектора.

Ось уже 11 років родина не опускає руки та не втрачає надію в те, що Марія все ж зможе вилікуватись і почне своє нормальне життя.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.