Америка забрала в 37-річного Дмитра Ступки одну сім’ю, натомість подарує іншу: “Весілля гуляємо на Гаваях”

Схоже, життя в Дмитра Ступки за океаном потроху налагоджується. Український актор сповістив, що має намір одружитися вдруге, а весілля планує зіграти на Гаваях.

Дмитро Ступка, що нині перебуває в еміграції в США, не довго сумував на самоті після розлучення з матір’ю своєї доньки Поліни Логунової. 37-річному актору посміхнулася удача – на чужині чоловік закохався в Юлію Барабанову. А тепер дійшов висновку, що пора вже створити нову сім’ю.

Онук людини-легенди Богдана Ступки регулярно виставляє в Інстаграм світлини з новою коханою. Відтоді як дружина Поліна Логунова покинула Дмитра, оскільки знайшла більш вдалу партію – місцевого багатія, Ступка перебував на самоті недовго.

Дмитро Ступка одружується вдруге

Оскільки американки не припали чоловіку до вподоби, звернув увагу на українку. Відтоді почав регулярно показувати, як вони з Юлією проводять час у ресторанах та ще деінде. Одну зі світлин із Лас-Вегасу підписав доволі романтично:

“Все, що мені потрібно в моєму житті — це ти і наші діти.. ЛЮБЛЮ ТЕБЕ”.

Коментувати світлину почали всі, кому не лінь. Рієлторка з Маямі Яна Ситниченко захоплено висловилася, що закохані ідеально підходять одне іншому. На що Ступка відразу ж відгукнувся такими словами:

“Дякую, Яночко. Весілля гуляємо на Hawaii”.

Дмитро Ступка одружується вдруге

Отак широкий загал і дізнався, що пара планує стати офіційною родиною. Від моменту знайомства до рішення стати на весільний рушник минуло пів року. Виходить, роман Дмитра та Юлії розвивається шаленими темпами. Барабанова теж мешкає у США і висловлює сподівання:

“На нас чекає велике майбутнє! Люблю тебе, мій Всесвіте! Ти робиш моє життя щасливим!”

Тож після 6-річного одруження з Поліною Логуновою Ступка вирішив спробувати створити сім’ю вдруге. Сподіватимемося, що цей шлюб протриває довше.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.