В родині Джамали сталося горе: співачка в сльозах показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки

Джамала розповіла про сумну звістку: зірка втратила домашнього улюбленця — собачку на прізвисько Баду. За словами співачки, на смерть улюбленця вплинула війна.

Відома українська співачка Джамала поділилася трагічною новиною на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість повідомила про смерть свого домашнього улюбленця — песика породи шпіца, на ім’я Баду.

Нещодавно Джамала опублікувала новий допис, у який додала серію фотографій та попрощалась з Баду. Про причину раптової смерті собачки — знаменитість вирішила не розголошувати, але під публікацією підкреслила, що ця втрата пов’язана з війною.

“Дякую тобі, що була нашою родиною. Вибач, що таке життя… війна. Ти була справжнім коханням для нас”, – написала виконавиця.

На знімках можна побачити спільні кадри з улюбленцем протягом різних років його життя. Відомо, що Баду прожила з Джамалою багато років. Судячи з підпису самої співачки, вона дала зрозуміти, що ця втрата дуже болюча, адже собачка була частиною їхньої родини.

Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки
Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки

До речі, раніше артистка розповідала, що давно мріяла взяти під опіку песика. За словами зірки, вона назвала Баду на честь однієї з улюблених виконавців — Еріки Баду.

Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки
Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки

Не лише прихильники Джамали висловили свої співчуття в коментарях, але й інші українські знаменитості також виразили теплі слова підтримки.

  • “Співчуваю! Домашні улюбленці — повноцінні члени сім’ї й дуже шкода”.
  • “Мої щирі співчуття. Втрати тварин дуже важкі”.
  • “Як шкода, вона була класна… Мої співчуття”.
  • “Скільки сліз виплекано за цими хвостиками. Мені шкода”.
  • “Прийміть мої співчуття. Шкода дуже”.
Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки
Джамала показала останні прижиттєві фото улюбленої дівчинки

Нагадаємо, що у січні Джамала випустила пісню, присвячену близькій людині, яка пішла з життя через війну. Тоді артистка підкреслила, що помер її близький друг, який був для неї наче брат.

Популярне

Схожі статті

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.