Де зараз Дені Байсаров — молодший син Христини Орбакайте та онук російської примадонни Алли Пугачової

Про таких як Дені Байсаров кажуть, що вони народилися зі срібною ложкою в роті. Та чи могло б бути інакше, якщо примудрився з'явитися на світ у такій родині?

Мати хлопця — відома співачка Христина Орбакайте, народила другого сина від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Що вже казати про те, що його бабця — легенда  та примадонна російської естради Алла Пугачова. Така зіркова та багата дитина з пелюшок приковувала до себе увагу широкого загалу.

Чеченський онук примадонни

Щоправда, не можна сказати, що ріс Дені у повноцінній та щасливій родині, тому що після розлучення батьків його, 11 річну дитину, судом до себе на виховання забрав батько. Отже, змінити ці обставини у Пугачової не вистачило впливу.

Важко сказати, як дорослішав хлопець, наскільки не вистачало йому материнської та бабусиної турботи, тому що цю тему ніколи його зіркова родина широко не висвітлювала. Хоча примадонна в інтерв’ю жалілась на те, що онуку не дозволено бачитися з мамою.

Але, хай там як, Дені зростав та виховувався загалом батьком і в 16 років став курсантом чеченського кадетського корпусу. Та армійське навчання полишив через рік й відправився у Лондон, де згодом став навчатися у Лондонському філіалі при Чиказькому університеті, здобуваючи економічну освіту за 50 тисяч доларів на рік.

Після того проживав у Лондоні, але часто навідувався до бабусі у її маєток в росії. Але вже у 2020 році повернувся на батьківщину й зайнявся власним бізнесом.

Чеченський онук примадонни. Скриншот фото з Мережі

Та з 2022 року парубок наче пропав з радарів. Після того як його родина по материнській лінії — бабуся Алла, мама, старший брат Нікіта Пресняков, залишила росію, про Дені не стало чутно. Відомо було тільки те, що він залишив бізнес і стрімко виїхав за кордон.

Втім, за останніми даними зараз молодший син Орбакайте проживає в Нью-Йорку недалеко від матері, яка мешкає там відтоді як вийшла заміж за нинішнього чоловіка Михайла Земцова і зараз виховує 11-річну дочку від цього шлюбу Клавдію.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.