Таке бачив тільки Дантес: Даша Кацуріна засвітила в мережі фотографію, яка точно не для публічності

Колишня дружина ресторатора Кацуріна показала відверту світлину, повз якої не зміг пройти навіть Дантес. Які сьогодні стосунки у знаменитостей після розлучення?

Світ знаменитостей завжди наповнений несподіванками та яскравими подіями, а бізнес-леді Даша Кацуріна неодмінно знає, як залишатися в центрі уваги публіки. Недавно колишня дружина ресторатора Міші Кацуріна вразила своїх фоловерів відвертою фотографією, на якій вона майже без одягу та білизни, але прикривши свої форми емодзі у вигляді броколі. Цей креативний хід зацікавив шанувальників та викликав безліч коментарів.

Даша Кацуріна показала те, що бачить тільки Дантес
Даша Кацуріна показала те, що бачить тільки Дантес

Не лише сама фотографія стала предметом обговорення, але й коментар Володимира Дантеса, колишнього чоловіка Наді Дорофєєвої, який не пройшов повз цю світлину.

“Я веган! Броколі — моя слабкість”, – написав співак.

Даша Кацуріна засвітила в мережі особисте фото
Даша Кацуріна засвітила в мережі особисте фото

Даша та Міша розлучилися у 2022 році, практично в той же час, що і Надя з Вовою. Цікаво, що обидві пари вирішили виправити свої розбите серця, обмінявшись партнерами, як би грубо це не звучало. Проте, з часом вони знову зазнали щастя, але тепер в обіймах інших. Хоч після розриву відомих пар пройшло майже два роки, дехто з прихильників знаменитостей й досі не може змиритися з їхнім розривом. На каналі Михайла глядачі коментують, що він втратив не тільки дружину, а й однодумця, і Надя Дашу замінити не зможе.

Попри все, сьогодні обидві пари виглядають щасливими, і не можна не зауважити, що подібні випробування зміцнюють стосунки та дозволяють знайти новий шлях до особистого щастя. Даша Кацуріна та її колишній чоловік Міша продовжують вражати світ своєю енергією та креативністю, а їх нові партнери щиро підтримують їх у цьому. Недоброзичливці будуть завжди, а бути щасливим — це задача сьогодення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.