Майстриня інтриги: Наталія Могилевська тримає в таємниці своє одруження так само як раніше — материнство

Наталія Могилевська — ім'я, яке завжди асоціювалося з таємницею та загадковістю. Зіркова співачка не тільки вміє зачаровувати публіку своїм талантом, а й викликає цікавість подробицями свого життя.

Зараз Могилевська тримає у таємниці  статус свого одруження так, як раніше не відкривала й ретельно приховувала факт материнства.

Жінка-загадка

Співачка завжди була в центрі уваги завдяки своїм бурхливим романам та таємничим подробицям щодо особистого життя. Однак останнім часом вона продовжує дивувати шанувальників, тримаючи інтригу стосовно свого весілля та подружжя. Наталія не тільки утримує інформацію про свого чоловіка в суворій таємниці, але й не ділиться навіть найбільшими підтвердженнями його існування. Відомо лише, що звуть його Валентин, що знайомі вони вже багато років, але як він виглядає, широкому загалу поки що не відомо, тому що, якщо Могилевська викладає його фото, то лише зі спини.

Хоча у нещодавньому інтерв’ю на Люкс ФМ пані Наталія досить охоче розповідала про те, як вона багато чому вчиться за для виховання дочок.

Наталія Могилевська відповіла на чутки про своє одруження

Правда вона пішла від відповіді на питання інтерв’юера, чи є в неї помічниця по догляду за дівчатами, припинивши словами:

“Я не обговорюю тему дітей”.

На прохання журналістки відповісти стосовно весілля з чоловіком, який зараз поряд зі співачкою, Могилевська сказала, що “війна не актуальний час для весілля”, а потратити гроші замість свята на допомогу потерпілим від неї вони з чоловіком вважають важливішим. Тоді журналістка запитала, чи можуть вони просто тихо розписатися, на що артистка відповіла туманно:

“А можливо ми вже розписалися…”

Після того, як громадськості стало відомо про всиновлення дітей співачкою, дехто висловив своє засудження щодо її вчинку. Мовляв, вона на цій темі піариться. Проте слід зазначити, що право на приватність — це святе для кожної людини. Наталія Могилевська, як і будь-яка інша особистість, має повне право на визначення того, якою мірою вона бажає ділитися своїм приватним життям з громадськістю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.