“Тільки заради вас”: 74-річна Алла Пугачова випустила нову легендарну пісню, яку неможливо слухати без сліз

74-річна співачка Алла Пугачова презентувала публіці нову пісню з глибоким змістом, яка одразу вразила шанувальників. Що хотіла донести до фанатів легендарна Примадонна?

Протягом багатьох років легендарна співачка Алла Пугачова була символом музичного світу завдяки своєму неповторному голосу, таланту та надзвичайній харизмі. Хоча вона родом із росії, українська аудиторія завжди підтримувала творчість виконавиці, оскільки вона з чоловіком відкрито виступала проти режиму президента сусідньої країни. У 2022 році Пугачова відправилася за кордон із сім’єю, якомога далі від несправедливого режиму та знаходячись на заслуженому відпочинку після десятиліть у музичній індустрії.

Максим Галкін презентував нову пісню своєї дружини Алли Пугачової
Максим Галкін презентував нову пісню своєї дружини Алли Пугачової

Наразі співачці 74 роки, і вона давно не виступає на сцені, насолоджуючись заслуженим відпочинком від шоу-бізнесу. Щоправда, деякий час, а це близько пʼяти років, вона не випускала нові пісні, але нещодавно її чоловік, Максим Галкін, опублікував у своєму Інстаграм нову композицію, слова до якої написала сама Алла. У цій пісні вона висловлює свою впевненість та завзятість, закликаючи не хвилюватися за неї.

“Не турбуйся за мене, я готова до будь-якої долі. Не турбуйся, я не кинуся каменем вниз. Я живу на біс!”, – співає у новій пісні Примадонна.

Алла Пугачова відзначила появу нового альбому 1 березня, але, на жаль, він не містив нових треків. Проте, після цього вона пообіцяла шанувальникам презентувати нову пісню. Записавши відеозвернення до своїх прихильників, вона подякувала за теплі реакції та натякнула, що це лише початок, і перед аудиторією чекають ще сюрпризи. Невже в такому поважному вічі співачка наважиться на світове турне? Чи презентує альбом з новими піснями після настільки довгої перерви? Шанувальникам залишається тільки дочекатися звернення від своєї улюблениці.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.