Марічка Падалко та Наталія Мосейчук розповіли про розлучення з першими чоловіками: як це змінило зірок ТСН

Усі ми насолоджуємося професіоналізмом ведучих телевізійних програм. Вони завжди мають чудовий вигляд, завжди перебувають у піднесеному настрої. Але які ж вони у звичайному житті?

Марічка Падалко вже 18 років щаслива у шлюбі з Єгором Соболєвим. Разом вони виховують трьох дітей: 17-річного Михайла, 16-річну Марію та 14-річну Катерину. Марічка зізнається, що хотіла народити четверту дитину, але чоловік відмовив її.

Тепер вони зосереджені на вихованні дітей-підлітків, а також на створенні планів на подальше життя, коли діти виростуть.

Зірки ТСН розповіли про свої стосунки
Зірки ТСН розповіли про свої стосунки

Цікаво, що для Марічки це вже другий шлюб, але про першого чоловіка вона не розповідає. Відомо тільки, що він був заможною людиною, а їхні стосунки тривали близько 15 років. Головним авторитетом у житті Марічка вважає батька. Для неї він найвірніший і найкомпетентніший глядач.

Зірки ТСН розповіли про свої стосунки
Зірки ТСН розповіли про свої стосунки

Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком після восьми років шлюбу. З Владиславом Кочатковим її познайомили друзі, коли вони разом проходили квест у Мамаєвій слободі. Пара була щаслива, їхнє подружнє життя було сповнене романтики. На жаль, чоловікові було важко жити з такою успішною і знаменитою дружиною. Після старанних спроб зберегти шлюб, подружжя розлучилося. Сама Соломія каже, що вони залишилися в хороших стосунках, а розлучення дало їм нові можливості.

Уже під час повномасштабного вторгнення серце Соломії знову було зайняте. Її новий коханий Олексієм Ситайло – військовий. Пара спілкується в соціальних мережах і через відео-дзвінки. Особисті зустрічі трапляються не часто, але закохані успішно підтримують стосунки на відстані.

Зірки ТСН розповіли про свої стосунки
Зірки ТСН розповіли про свої стосунки

Святослав Гринчук знайомий із дружиною ще з 15 років. Вони познайомилися в старших класах школи журналістики, а потім разом навчалися в університеті. Перед весіллям вони довгий час були друзями, зустрічалися 11 років, і 2017 року нарешті одружилися.

Святослав щовечора читає доньці Дзвінці казки, а вона любить спостерігати за ним по телевізору. Так само за словами Святослава, дружина і донька люблять активний спосіб життя, і йому не можна відставати, хоча він сам більше любить домашній спокій.

Зірки ТСН розповіли про свої стосунки
Зірки ТСН розповіли про свої стосунки

Наталія Мосейчук вперше вийшла заміж ще в студентські роки. Про перший шлюб говорити не любить. Відомо, що саме від цього чоловіка вона народила першого сина – Антона. Після розлучення Наталія була змушена віддати хлопчика на виховання батькам, поки сама ставала на ноги у фінансовому плані.

З другим чоловіком Іллею почуття з’явилися не відразу. Після першої зустрічі минуло 10 років, і тільки тоді у майбутньої пари з’явилися почуття. У 2012 році Наталія подарувала чоловікові сина Матвія. Пара живе щасливо, медійність і зайнятість ведучої не заважає подружньому життю. Єдиною суперечкою в родині залишається виховання молодшого сина. Наталія наполягає на насиченому графіку сина, але в суперечках перемагає Ілля, і сім’я дає Матвію більше свободи.

Ведуча зізнається, вона рада, що у неї два сини. За її словами, на виховання дочок у неї немає ні часу, ні навичок. Відомо, що старший син навчався в Німеччині, але зараз вся сім’я в Києві.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.