Не схотів одружуватися з Білоконь? Стало відомо, чому 50-річний Андрій Данилко продовжує холостякувати

Андрій Данилко у свої 50 років незмінно тримається холостяцького статусу. Чому ніхто й досі не зміг окільцювати завидного нареченого та як сам Данилко коментує свою самотність?

Сьогодні мова буде йти про людину, талант та вправність якої вражає, про актора, співака, композитора, гумориста, режисера та сценариста. Хто з українських зірок може похизуватися такою кількістю професійних досягнень? Безперечно, це улюбленець публіки – Андрій Данилко.

Андрій Данилко розповів чому досі не одружений
Андрій Данилко розповів чому досі не одру

Андрій Данилко подарував світу унікальний образ, який впізнають та люблять мільйони – Вєрку Сердючку, яка з 1991 першого розважає українського та зарубіжного глядача. Сьогодні Андрію 50 років і прихильники знаменитості завдаються питанням, чому такий харизматичний та талановитий чоловік досі не одружений?

Вєрка Сердючка отримує прихильність публіки ще з 1991 року
Вєрка Сердючка отримує прихильність публіки ще з 1991 року

Відомо, що Данилко жодного разу не перебував у офіційному шлюбі та не має дітей. На запитання публіки та журналістів стосовно того, коли ж артист створить своє сімейне гніздечко, Андрій віджартовується, що вже одружений – на сцені.

Фанати навіть підозрювали гумориста у нетрадиційній орієнтації, проте жодного підтвердження цій ідеї не знайшлося. Протягом тривалого часу Андрію навіть приписували роман з Інною Білокінь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки. Проте, як зазвичай, все залишилося на рівні пліток, оскільки артистка давно одружена та щаслива у шлюбі.

Сам Данилко стверджує, що не має власної сімʼї не тому, що не хоче, а просто доля вирішила, що це не на часі. Артист впевнений, що Амур поцілить в його серце, коли він не буде цього очікувати.

Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про особисті стосунки
Андрій Данилко та Інна Білоконь розповіли про особисті стосунки

В одному з інтервʼю Андрій Данилко згадує про важке дитинство у сім’ї з аб’юзивними стосунками батьків. Це може пояснити його ставлення до шлюбу та створення сім’ї в майбутньому. Відсутність прикладу та особисті переживання можуть бути причиною його одинокості сьогодні. Проте фанати залишаються оптимістичними та вірять, що Андрій знайде своє кохання у майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.