“Час залишив слід”: фанати помітили вікові зміни 42-річної ведучої Олі Фреймут. За кордоном втратила красу?

Підписники знаменитої української ревізорки Олі Фреймут не втрималися від коментарів стосовно вікових змін зірки. Як сьогодні виглядає телеведуча, яка понад два роки назад поїхала з України?

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут з початку повномасштабного вторгнення заради своєї безпеки та безпеки двох дітей переїхала за кордон, а саме – у Лондон. Проте навіть перебуваючи за кордоном не пропала з українського інформаційного простору.

Відома українська журналістка Ольга Фреймут показала, як виглядає сьогодні
Відома українська журналістка Ольга Фреймут показала, як виглядає сьогодні

Найбільшу популярність серед українського глядача Ольга Фреймут отримала завдяки телепрограмі “Ревізор”, головним обличчям якого відома блондинка була з 1 по 4 сезон. Хоча перший сезон був відзнятий у 2011 році, шанувальники й досі переглядають шоу, оскільки пані Оля дійсно вжилася в роль ревізорки та створювала провокативний контент.

Публіка не залишилася осторонь й від особистого життя зірки, яке було мало того, що насиченим, Фреймут вирішила не тримати його в таємниці від прихильників. Сьогодні пані Оля одружена з генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко, та наскільки відомо у широких колах, це шлюб щасливий.

Ольга Фреймут та її перша донька Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та її перша донька Злата Мітчелл

Проте така ідилія була в житті телеведучої не завжди. Це за часів університетського життя Ольга одружилася з британцем Нілом Мітчеллом. Проте через абʼюзивні стосунки знаменитість розлучилася з чоловіком та повернулася в Україну. Саме від нього в Олі народилася перша донька Злата.

Сьогодні Оля Фреймут не часто зʼявляється в стрічках новин та активно не веде інстаграм-сторінку. Проте деколи все ж публікує особисті світлини у профіль. Підписники помітили, що телеведуча постаріла, проте вважають це не недоліком, а особливою красою.

“Приємно дивитися на обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу” – написала підписниця.

Підписники прокоментували зовнішній вигляд Олі Фреймут
Підписники прокоментували зовнішній вигляд Олі Фреймут

Проте інші користувачі вважають, що не обійшлося й без косметологів та уколів краси, оскільки важко підтримувати такий зовнішній вигляд в 42 роки без додаткових втручань.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.