36-річна Санта Дімопулос не переймається через розлучення з бізнесменом: “Кінець – це тільки новий початок”

Санта Дімопулос зробила сенсаційну заяву. Виявляється, після 11 років шлюбу зірка розлучилася з бізнесменом Ігорем Кучеренком, з яким виховували спільну донечку.

З Ігорем Кучеренком Санта Дімопулос прожила найдовше – цілих 11 років. До цього у неї були 3-річні стосунки з шоуменом Андрієм Джеджулою, від яких на світ з’явився син Даніель, і 2-річний шлюб із Володимиром Самсоненком.

Фани, які стежать за Інстаграмом Санти, запідозрили щось лихе раніше, аніж красуня розкрила свій секрет. Адже зазвичай родина відпочивала всім гуртом у повному складі, включно з дітьми Ігоря від попереднього шлюбу.

Санта Дімопулос розлучилася з третім чоловіком

А цьогоріч Дімопулос відбула на Балі сама, відправивши Даніеля до батька у Київ. Певно, їй потрібно було побути наодинці з собою й розібратися, що і як робити далі. Та й відверта фотосесія за повної відсутності одягу свідчила, що красуня-брюнетка шукає нові сенси в житті.

Санта Дімопулос розлучилася з третім чоловіком

Якщо вірити допису в Інстаграмі знаменитості, розлучилися вони тихо-мирно без скандалів і надалі залишаться друзями, адже мають спільну 4-річну донечку Софійку, про яку треба дбати. Санта дивиться в майбутнє з певною часткою оптимізму:

“Кінець – це тільки новий початок. Наша прекрасна історія в 11 років шлюбу добігла кінця. Жодної драми, жодної метушні, жодної образи. Ми залишаємося сім’єю, батьками та справжніми друзями”.

Що спричинило такий поворот подій, зірка не сказала. Відзначила лише, що рішення розлучитися пара прийняла давно, але здавалося не на часі говорити про це, коли довкола стільки болю і втрат.

Санта Дімопулос розлучилася з третім чоловіком

Та купа запитань та дискусій, в які втягується ексвіагрівка мимоволі через недомовленість, призвели до рішення оприлюднити правду й “розставити все по поличках”.

Нині для розлученої жінки є найголовнішим зробити все можливе, аби діти якнайменше страждали через дорослих й почувалися щасливими. Адже для них тепер теж наступає новий етап. Санта Дімопулос попри те, що сталося, певна – “все на краще”.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.