Віталій Козловський вперше став батьком, показав новонародженого і більше не приховує дружину: “Ого”

Віталій Козловський поділився, що став батьком ще в лютому. У відомого співака та його дружини Юлії Бакуменко народився син, якого назвали Оскаром.

Відомий український співак Віталій Козловський оголосив, що став щасливим батьком. Артист поділився фотографією своєї дружини та новонародженого сина.

Так, 39-річний Віталій Козловський поділився цією радісною новиною у розмові з Раміною Есхакзай. Окрім того, співак підтвердив, що Юлія Бакуменко, яка є піар-менеджером знаменитості, є його дружиною та матір’ю новонародженої дитини.

Віталій Козловський вперше став батьком
Віталій Козловський вперше став батьком

У своєму інтерв’ю Віталій зізнався, що разом з обраницею планували дитину ще до повномасштабного вторгнення. Однак про своє батьківство він дізнався на третьому тижні вагітності. На той момент артист перебував на військових навчаннях. За його словами, вже тоді він зрозумів, що його життя змінюється і задумався про узаконення стосунків. Згодом відома пара одружилась.

“Єдине що відповів Юлі: “Ого”. І з цим “ого” не спав всю ніч”, – підкреслив виконавець.

Віталій Козловський вперше став батьком
Віталій Козловський вперше став батьком

Також Віталій розповів, що Юлія наполягала на тому, щоб він був поряд з нею на пологах, і зізнався, спочатку було страшно. Проте зараз запевняє, що для нього було важливо бути присутнім на цьому процесі й побачити народження дитини на власні очі.

Віталій Козловський вперше став батьком
Віталій Козловський вперше став батьком

У подружжя народився син, батьки вирішили назвати його Оскаром. Знаменитість опублікував зворушливий пост на своїй сторінці в Instagram, де показав ніжки дитини у своїх долонях. Таку публікацію знаменитість вирішив підписати коротко, доповнивши смайлами у вигляді серця та немовля:

“Я став татом”.

Фанати Козловського щиро пораділи за улюбленого виконавця та залишили безліч теплих коментарів привітання. Окрім шанувальників артиста до привітань долучилися його відомі колеги, такі як MamaRika, Слава Дьомін, Ольга Цибульська та багато інших.

  • “Хай зростає найщасливішим хлопчиком у світі”.
  • “Будьте щасливі Мамусі та янголятку – міцного здоров’я”.
  • “Вітаю вас з цим незабутнім днем”.
  • “Давно так не радувалася, здоров’я малюку”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.