“Зустрічається з багатим”: Потап назвав Каменської колишньою і розповів, чим займається співачка за кордоном

Нещодавно відомий продюсер та репер Потап опублікував нове фото з Настею Каменських назвавши її "колишньою". Невже спільна історія артистів дійсно завершується?

Настя Каменських та Потап давно є головними персонами для обговорення публіки. Ще з початку спільної карʼєри у дуеті артистам приписували палкий та таємний роман, наявність якого знаменитості спростовували та стверджували, що між ними не просто чисто професійні стосунки, а що вони навіть одне одного трохи недолюблюють.

Потап показав нове фото з Настею Каменських
Потап показав нове фото з Настею Каменських

Шанувальники не хотіли в це вірити та переконливо стверджували, що не все так просто і між співаками давно спалахнула іскорка пристрасті. І, як виявилося, прихильники знали про що вони говорять. У 2019 знаменитості офіційно одружилися та повідомили про це фанатам.

Потап і Настя здавалися взірцем ідеальних стосунків. Подружжя завжди були разом: разом працювали, разом відпочивали, разом подорожували. Навіть повномасштабне вторгнення застали вдвох, перебуваючи на той момент разом на відпочинку в Іспанії.

Потап назвав Настю Каменських колишньою
Потап назвав Настю Каменських колишньою

Проте схоже, що спільне горе не скріпило стосунки, а навпаки – похитнуло. Артисти перестали разом зʼявлятися на публічних заходах, викладати спільні світлини в соціальні мережі. Потап виїхав з України жити до Європи, коли Каменських продовжувала перебувати та працювати у Києві.

Все свідчило про те, що подружжя знаходиться на межі розлучення. У мережі подейкували, що знаменита пара розбіглася через невірність Потапа, про яку дізналася Каменських та не змогла пробачити коханому. Проте чутки про розрив ані спростування, ані підтвердження не отримали.

“Потап зустрів свою колишню дружину, яка зустрічається з багатим французом” – саме такими словами Потап підписав нову світлину в Інстаграм.

Після тривалої перерви Потап показав спільне фото з Каменських
Після тривалої перерви Потап показав спільне фото з Каменських

Нещодавно продюсер опублікував у мережі фото з Каменських та дівчатами з команди танцюристів, що викликало шквал обговорень у коментарях. Одні стверджують, що пара таки розлучилася і цією фотографією пускають пил в очі користувачів, інші ж навпаки впевнені, що подружжя навіть не думало розлучатися, а чутки підігрівають для того, щоб бути в тренді.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.