Перші фото з животиком: вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше та показалась при надії

Іванна Онуфрійчук поділилась, що разом зі своїм коханим чоловіком чекають на народження першої дитини. Про це телеведуча розповіла в інтерв'ю журналу Viva.

Українська телеведуча, модель та акторка Іванна Онуфрійчук повідомила, що очікує на народження своєї першої дитини. Цією радісною новиною вона поділилася з читачами на своїй сторінці в Instagram та в інтерв’ю журналу Viva.

Так, сьогодні, 10 квітня, 37-річна Іванна опублікувала новий пост у своєму фотоблозі, де поділилася кадрами фотосесії з коханим чоловіком, на яких позує з чималим животиком. А у своєму дописі вона відзначила, що здійснилась їхня найбільша мрія.

“Наша найбільша мрія, що здійснюється і наповнює світлом”, – підкреслила знаменитість.

Також у своїх instagram-stories ведуча відомого шоу “Танці з зірками” оприлюднила декілька кадрів з інтерв’ю, яке надала журналу Viva. У бесіді з журналістом зірка розповіла, що материнство було найбільшою мрією її життя. Сьогодні Іванну переповнюють емоції, адже вона безмежно щаслива.

Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше
Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше

У зазначеному інтерв’ю Іванні поставили питання, чи думала вона про те, як виховуватиме дитину та якими цінностями буде навчати. У відповіді знаменитість зауважила, що для неї важливо, щоб дитина знала своє коріння.

Прихильники пораділи за улюблену телеведучу та висловили щирі побажання для її родини в коментарях під постом. До теплих привітань приєднались й колеги Іванни.

  • “Найсердечніші вітання”.
  • “Щастя вашій родині, здоров’я матусі та малюку”.
  • “Надзвичайно гарні новини”.
  • “Вітаю, які прекрасні новини”.
  • “Чекаємо маленьке сонечко у цей світ”.
Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше
Іванна Онуфрійчук розповіла, що стане мамою вперше

Нагадаємо, Іванна Онуфрійчук разом з чоловіком, казахським підприємцем, Алмазом проживають у Швейцарії. Там знаменитість займається благодійною організацією, яка надає підтримку постраждалим від російського вторгнення.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.