Зіркові діти вражають: 6-річний син Танчинця вивчатиме японську, а дочка Лободи у 13 зробила дорослий мейкап

Дітлахи зростають дуже швидко. І ось уже настає час вести нащадків до школи, а там і до дорослості зовсім недалеко. Саме таке сталося з дітьми Сергія Танчинця та Світлани Лободи.

Сергій Танчинець

Дружина лідера гурту “Без Обмежень” ще до розлучення подалася до Японії. Жінка працює перекладачем з японської, тому знайшла роботу за спеціальністю саме в цій країні. Звісно, татусь Сергій залишився у Києві.

Як виглядають молодший син Сергія Танчинця та старша донька Світлани Лободи

На різдвяно-новорічні свята донька з сином приїжджали відвідати татуся. Тепер у житті 6-річного Лук’яна сталася важлива подія. На жаль, тато, як це годиться, не зможе провести синочка у перший клас.

Тож “Мойозиво” пішов до японської школи у супроводі мами Анни. Це у нас навчальний рік починається 1 вересня, а в Японії діти пристають до навчання саме навесні. Підтримати малятко у такий важливий день його життя Танчинцю вдалося лише на відстані.

Світлана Лобода

Донька Світлани Лободи днями відзначила 13-річчя. Розчулена мама не стрималася й виклала в мережу привітання для Євангеліни з теплими словами, назвавши старшу донечку “доброю, мудрою, красивою, ранимою, розумною”. А ще співачка відзначила:

“Я так пишаюся тобою! Нехай твій шлях буде легким та дуже цікавим! Я завжди буду поряд і завжди і в усьому підтримаю тебе!”

Як виглядають молодший син Сергія Танчинця та старша донька Світлани Лободи

Євангеліна загордилася та вважає себе вже зовсім дорослою. Принаймні зробила мейкап, неначе їй не 13 років, а всі 18. Світлана дуже рідко показує прихильникам своїх дівчаток. Задля іменинниці зробила виключення. Але на світлинах ми бачимо лише Євангеліну, а молодша Тільда хоч і присутня, та лише спиною.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.