“Я тебе бачу у своєму синочку”: Козловський звернуся до батька у роковини його смерті та розчулив фото

Віталій Козловський опублікував допис у своєму Instagram, в якому вшанував пам'ять свого тата. Співак звернувся до батька та розчулив свою аудиторію.

Відомий співак, заслужений артист України та військовослужбовець Віталій Козловський розчулив фотографіями батька, які вирішив опублікувати в роковини його смерті. Світлинами знаменитість поділився з читачами на своїй сторінці в Instagram.

Сьогодні, 12 квітня, артист вшанував пам’ять свого батька, який пішов із життя у віці 74 років. У фотоблозі Віталій опублікував декілька фотографій, які були зроблені в останні роки життя тата.

У своєму пості він звернувся до батька, відзначивши, що всі його побажання здійснилися. Також Віталій поділився, що дивлячись на сина, бачить у ньому свого тата, людину, яку дуже любив і яка назавжди залишиться в його серці.

“Ти завжди в моєму серці, мій янголе. А тепер я тебе бачу у своєму синочку”, – підкреслив Віталій Козловський.

Прихильники відомого виконавця приєдналися до зворушливих слів і виразили щирі співчуття. Під зазначеною публікацією з’явилося безліч коментарів зі словами підтримки.

  • “Щирі співчуття, світла пам’ять Вашому татові”.
  • “Нехай спочиває з миром”.
  • “Світла пам’ять вашому татові”.
  • “Світла пам’ять! Царство небесне! Тато пишається тобою”.

Нагадаємо, батько Віталія Козловського помер 15 серпня 2021 року. Раніше артист розповідав, причиною смерті його тата була “професійна хвороба”. В одному з інтерв’ю артист визнав, що батько був найкращим другом, якого дуже бракує.

Козловський звернуся до батька у роковини його смерті
Козловський звернуся до батька у роковини його смерті

Зазначимо, у червні 2023 року Віталій приєднався до складу Національної гвардії України. Вже наприкінці 2023 року він повідомив про переведення в інший підрозділ. Зараз він проходить службу в Києві. За словами артиста, у столиці він має більше можливостей допомагати військовим.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.