Зіркові чвари українського шоу-бізнесу: хто з зірок ворогує між собою – Соловій, Кароль, Притула, Кондратюк

Український шоубізнес, втім, як і загалом світовий, завжди був насиченим не лише музичними новинами та талановитими виконавцями, але й різноманітними скандалами та чварами між зірками.

Ці чвари свідчать про те, що в українському шоу-бізнесі ворожнеча і заздрість вирують гучно та яскраво, особливо коли йдеться про гроші та популярність.

Христина Соловій

Рейтинг з кількості чвар останнім часом очолює молода зірка Христина Соловій.

Протистояння між Христиною Соловій та Тіною Кароль почалося ще на “Голосі країни”, де Соловій була учасницею. Тоді вона заявила, що піде з конкурсу, якщо до неї оберне крісло Кароль. Під час повномасштабного вторгнення вона знову зачепила Тіту, заявивши, що в неї всі пісні російськомовні.

А як же реагувала на це поп-діва? Вона сприймала такі випади з посмішкою та ігнорувала молоду початківицю.

Гучним скандалом скінчилося нещодавнє інтерв’ю, яке Христина давала Маші Єфросиніній, на якому вона звинуватила журналістку у використанні російської мови, сказавши, що такі як Маша мають “кров на руках”.

У цьому ж інтерв’ю вона також заявила, що зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком “спілкувалися востаннє через юристів”

А нещодавно на звинувачення самої артистки у тому, що її пісні досі розміщаються на російських платформах в Мережі, в тому числі трек “Зима”, записаний з Олегом Скрипкою, виконавиця перевела стрілки на власника пісні й заявила, що жодного офіційного дозволу на таке розповсюдження вона особисто не давала.

Кондратюк та Козловський

Прикладом довготривалого скандалу є судова тяганина між Кондратюком та Козловським.

Як відомо, Ігор Васильович звинуватив колишнього підопічного та подав на нього до суду з приводу порушення авторських прав. Втім, цього було замало. Спільнота вже давно стала  свідком їхніх гучних публічних чвар.

 

Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком
Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Притула та Фреймут

Також варто згадати конфлікт між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут, двома відомими українськими телеведучими. Їхні суперечки та обмін взаємними звинуваченнями викликали значний резонанс серед глядачів та шанувальників їхніх програм, коли Ольга без попередження пішла зі спільного проєкту.

Сергій Притула та Ольга Фреймут
Сергій Притула та Ольга Фреймут

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.