Галкін показав, як з самого ранку виглядає 75-річна іменинниця Пугачова: історія кохання легендарної пари

Відома співачка Алла Пугачова сьогодні святкує ювілей. Артистці виповнилося 75 років, з чим її привітав чоловік Максим Галкін. Як та коли почалася історія кохання артистів?

Сьогодні, 15 квітня, відома ледь не на весь світ співачка, Алла Пугачова святкує велику подію – своє 75-річчя. З днем народження її привітав не менш відомий чоловік, телеведучий та гуморист Максим Галкін, якому на сьогодні 47 років.

Галкін показав нове фото Алли Пугачової в день її 75-річчя
Галкін показав нове фото Алли Пугачової в день її 75-річчя

Велика різниця у віці ніколи не була перешкодою для двох закоханих сердець, хоча оточення, публіка, так і друзі з колегами, засуджували цей союз. Галкін не приховував, що закохався в Аллу як тільки її побачив та не міг навіть й повірити в те, що у нього буде шанс на взаємність.

Артисти разом виступали на одному із концертів і Максим не проґавив можливість підійти до Примадонни. Саме з цього моменту і почався їх шлях кохання. І через майже десять років, у 2011, знаменитості скріпили свій союз офіційно одружившись. Для Галкіна це був перший шлюб та перше велике кохання, проте Алла до цього моменту була заміжня вже чотири рази.

Алла Пугачова та Максим Галкін офіційно одружилися у 2011 році
Алла Пугачова та Максим Галкін офіційно одружилися у 2011 році

Ні публіка, ні колеги не сприймали серйозно нову сімʼю, проте артисти довели, що справжнє кохання немає меж, різниці у віці чи будь-яких інших перешкод. У 2013 році, від сурогатної мами, у пари народилися син Гаррі та донька Ліза.

Сьогодні Алла Пугачова та Максим Галкін проживають в Ізраїлі та на Кіпрі. Ще на початку повномасштабного вторгнення знаменитості покинули ворожу країну, не підтримавши режим свого президента та напад на мирне населення. Гуморист навіть пожертвував своєю репутацією, підтримавши Україну публічно на своїх концертах, за що був вдома визнаний іноагентом.

Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 11 років тому
Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 11 років тому

Проте, це не заважає знаменитостям щасливо проживати роки разом. Цікаво, що напередодні дня народження Алла Пугачова випустила новий трек “Я плачу”, який вже доступний до прослуховування.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.