Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Зіркова ведуча була одружена двічі, але жоден із цих шлюбів не став для неї коханням на все життя.

З першим чоловіком вона познайомилася ще в той час, коли навчалася в університеті. Надія була впевнена, що це кохання на все життя, адже він був справжнім чоловіком. Саме в цьому шлюбі народився улюблений син Владислав. На жаль, не все виявилося так барвисто, і в родині почало рости непорозуміння. Але завдяки першому чоловікові Надія почала працювати на радіо, коли він переконав її піти на відбір.

За іронією долі, саме на радіо вона зустріла друге кохання. Як зізнається сама Надія, саме через це і сталося розлучення з першим чоловіком. Другий чоловік теж виявився хорошою людиною. Він був розумним, талановитим і дуже порядним.

Для нього це також був уже другий шлюб, і коли у першої дружини трапилася біда, він прийшов на допомогу їй і синові. Майже 3 роки він розривався між сім’ями, і це, звісно, дуже ображало Надію. Через 11 років вона поїхала до Києва, щоб далі будувати кар’єру, і пара розпалася.

Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим
Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим

Довгий час Надія Матвєєва утримувалася від розповідей про особисте життя. Але все ж зізналася, що перебуває у стосунках.

З молодою людиною вони познайомилися ще 2021 року. Їх познайомили спільні друзі на вечірці. Він не знав, хто вона, чим займається, а вік Надії його вразив. Вони й не уявляли, що стануть парою, адже між ними різниця 20 років. Для ведучої це було свого роду табу, але життя побудувало все по-своєму.

Надія зізнається, вона рада, що їхні стосунки припали саме на цей період, адже всі труднощі вони проходять разом, і це допомагає їм краще пізнати одне одного.

Весілля пара поки не планує, але вже знають, що воно буде. На їхню думку, зараз це не на часі.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.