Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

Катя Полтавська, яка тепер носить прізвище свого чоловіка Володимира Остапчука, вийшла заміж й отримала на додачу до коханого ще і його батьків. Свекор зі свекрухою навідалися до невісточки на Великдень.

Катя Полтавська зустріла батьків Володимира Остапчука

Застали третю дружину сина не підготовленою до свята. Жодних крашанок, сальця чи смаженої домашньої ковбаски на столі не виявилося. Лише Великодня пасочка, пляшка з водою, курага та горішки. Дівчина вирішила похвалитися в Інстаграм-сторіз:

“Батьки Вови приїхали. Мій святковий стіл”.

Коли врешті сіли розговлятися, то молода господиня таки подала кожному гречану кашу з дрібненькими сосисками та помідорчики черрі. Сфотографувавши святковий стіл, Катерина відзначила:

“Чим багаті, тим і раді”.

Дивно, що не дістала з холодильника купу фруктів та ягід, які напередодні з Володею придбали на базарі. Подружня пара ні в чому собі не відмовляла. Купили 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Подібний вітамінний набір обійшовся чоловіку й дружині в 3600 грн. Невже за 3 дні всю цю розкіш уже вдалося з’їсти?

Катя Полтавська зустріла батьків Володимира Остапчука

Іншим разом Остапчук хвалився цілим столом ковбас. Напевно, отримав подібне багатство, знімаючись у рекламі. Родина Остапчуків частенько хвалиться покупками на сотні гривень, пред’являючи чеки.

Та коли до обійстя завітали свекри, Катерина не знайшла нічого окрім каші. Навіть пасочку до чаю не порізала. Так і залишилася стояти окрай столу, як це видно на світлині. Правду кажуть, що невістка – в горлі кістка.

Популярне

Схожі статті

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.