Поп-діва, яка спустилася з небес: як 39-річна Тіна Кароль виглядає без перуки і сценічного макіяжу (ФОТО)

Тіна Кароль дорогою до студії звукозапису забула нанести мейкап, тож маємо можливість роздивитися зблизька, як зірка виглядає у своєму природному стані – без косметики та перуки.

Тіна Кароль полюбляє напустити туману. От і зараз, прибувши до студії звукозапису, записала відео для Телеграму, в якому не прохопилася жодним словом. Тільки показала роботу звукорежисера за пультом і таємниче приклала пальчик до губ.

Дорогою зірка сфотографувалася для Інстаграм-сторіз просто в автівці. Тож маємо можливість помилуватися співачкою у природній красі. Волосся знаменитість гладко зачесала назад. Жодних хвиль, які ми зазвичай бачимо під час концерту не вкладала.

Тіна Кароль показала себе без сценічного макіяжу та перуки

На щоках природний рум’янець, ще й кирпатенький носик трішки підпалений. Певно, Тіна виходила на свій чималий город, щоб зібрати врожай полуниці та черешні, якими нещодавно хвалилася в мережі.

Не можна сказати, що цього дня Кароль зовсім не користувалася косметикою. Але ледь помітні тіні на повіках природного коричневого кольору. Немає причеплених вій, а власні легенько підфарбовані брасматиком.

Губи теж не яскраво-червоні для парадного виходу, а просто здобрені рожевим блиском для губ. Зірка вбрана у скромну чорну сукню з дрібними квіточками з відкладеним коміром, отороченим білою стрічкою, та короткими рукавами-ліхтариками.

Тож у звичайному житті, як бачимо, образ Тіни Кароль абсолютно не відрізняється від мільйонів українських жінок, які у повсякденності теж обирають простоту та зручність, а не яскравість та епатаж.

Залишилося тільки дочекатися прем’єри нової роботи співачки, якими вона так часто радує власних шанувальників, і зацінити високу майстерність, яка зазвичай притаманна композиціям Тіни Кароль.

Популярне

Схожі статті

Хто б міг подумати! Так готувала ще моя бабуся, а зараз я печу своїй родині: сирно-гарбузовий пиріг “Зебра”

Уявіть собі поєднання ніжного кисломолочного сиру з ароматним гарбузом у яскравому пирозі, де шари контрастують між собою, як смужки на шкурі зебри. Правда наша зебра не чорно-біла, а золота, осіння.

Зіркові діти, які пішли стопами батьків: Матвієнко, Полякова, Яремчук успадкували славу та місце на сцені

Бути дитиною зіркових батьків — це як мати ключ до дверей, за якими відкривається світ слави та успіху. Проте отримати цей ключ — лише перший крок. Утриматися на вершині без таланту майже неможливо.

Правду кажуть – “Вік живи і вік навчайся”: я й не знала, що для пухкого тіста треба вичавити в окріп майонез

Мало хто знає, але пишні пиріжки можна приготувати без дріжджів, використовуючи зовсім неочікуваний інгредієнт — майонез. Виявляється, що він у поєднанні з окропом творить справжні кулінарні дива!