“Точно неприбуткова справа”: Ольга Фреймут розповіла, ким мріє стати її 7-річна донька Євдокія Локотко

Відома українська журналістка Ольга Фреймут розповіла про мрії своїх дітей і зізналась, ким хоче бути її молодша донька Євдокія. У дівчинки романтичні думки.

Ольга Фреймут, відома українська журналістка та ведуча, поділилась власними роздумами стосовно професії та життєвого покликання. Знаменитість зізналась, що професія та покликання душі у кожного можуть відрізнятись, але пораділа за тих, у кого вони збігаються.

Фреймут про призвання доньки

Так, наприклад, Ольга Фреймут звернула увагу на те, що вона є власницею свого видавництва. Таку роботу знаменитість називає справжнісіньким покликанням і призванням. Втім, додає – не кожному вдається поєднати роботу та кар’єру з тим, до чого дійсно лежить душа.

Ольга Фреймут розповіла про призвання та професію мрії своїх дітей, а також про власну роботу
Ольга Фреймут розповіла про призвання та професію мрії своїх дітей, а також про власну роботу

Пригадала Ольга Фреймут слова американського модельєра, на ім’я Вірджил Абло. Він говорив, що варто пригадати дитячі вподобання для того, аби дійти до думки про те, яким є твоє покликання. На тлі таких роздумів зірка пригадала, чим хотіли займатись її дітлахи.

Так, наприклад, найстарша донька журналістки Злата завжди вигадувала танцювальні трюки та хореографічні постановки. А ось середня дитина знаменитості Євдокія ще багато років тому заявила про своє бажання стати людиною, яка лікує серця дельфінам.

“Точно неприбуткова справа – але ж така романтична”, – поміркувала Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут розповіла про призвання та професію мрії своїх дітей, а також про власну роботу
Ольга Фреймут розповіла про призвання та професію мрії своїх дітей, а також про власну роботу

Не забула Ольга Фреймут пригадати і про покликання свого молодшого сина. За словами зіркової мами, Валерій постійно розробляє конструкції індивідуальних крил. Знаменитість поцікавилась і у своїх підписників, чим вони займались у дитинстві. Але найважливішим питання стало, чи зійшлась їхня кар’єра з покликанням.

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.