“Ваша Марійка”: 45-річна Маша Єфросиніна посміялась із власної зовнішності, поки була в гостях у Полякової

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, вирішила пожартувати про власний зовнішній вигляд. Що стало причиною для такої публічної самоіронії зірки?

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Хоча й більшу частину часу медійниця має ідеальний вигляд – макіяж, продуманий до дрібниць образ і чудова укладка – часом вона показує себе справжню.

Єфросиніна посміялась із себе

Так, наприклад, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прочинити своїм підписникам таємницю та показати, як виглядає без знімального макіяжу та у звичайнісінькому одязі, який носять українки по всій країні та світу. Не обійшлось без демонстрації гумору знаменитості.

Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової
Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової

В Інстаграм-історіях Маші Єфросиніної з’явилась нова світлина. На ній знаменитість продемонструвала, як виглядає в домашньому одязі. Зірка насолоджувалась смаком огірків з городу своєї подруги, поки була у неї в гостях. Ведуча приїхала навістити співачку Олю Полякову.

На опублікованому кадрі Єфросиніна позувала у брудній футболці, що і стало причиною для жарту над самою собою. Зірка зазначила, що підписники мають змогу побачити свою улюблену Марійку у не найчистішому домашньому одязі. Хай там як, але навіть у такому виді зірка була неперевершена. Саме так можна було побачити її натуральну красу від природи.

Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової
Маша Єфросиніна неочікувано посміялась сама з себе, поки була в гостях в Олі Полякової

До слова, на нігтях у Маші Єфросиніної був трендовий манікюр. Знаменитість вирішила нафарбувати власні нігті в однотонний колір, але навіть так змогла передати осінній настрій. Зірка обрала темний лак – майже чорний. Він віддавав легким фіолетовим відтінком.

Популярне

Схожі статті

Ребрик +13 кг, Осадча +17 кг, Джамала +18 кг: знаменитості розповіли про перебіг третьої вагітності

Знаменитості мають стежити за своєю вагою дуже ретельно. Та коли вирішують стати мамами втретє, доводиться забути про дієти. Скільки зайвих кілограмів набрали зірки в очікуванні нащадків?

Сільська краля чи “Леді ін ред”? ТОП-3 образи Тіни Кароль, які затьмарили будь-які інші обговорення в Мережі

Тіна Кароль досягла своєї ідеальної ваги й тепер постійно хизується різноманітними луками, то перетворюючись на казкову принцесу, то на симпатичну селяночку. Який образ зірці пасує більше?

Жінка, яка народила легенду: ви ахнете, побачивши маму Софії Ротару – в хусточці і з золотими “коронками”

Софія Ротару завжди вітає у мережі живих родичів та згадує тих, хто пішов у засвіти. Ось і світлину з мамою Олександрою виставила, неначе бажаючи пригадати дні, коли були поряд.