Оля Полякова розкрила особистість чоловіка і зворушливо привітала його з днем народження

29 червня бізнесмен Вадим Поляков відсвяткував свій день народження.

Українська співачка Оля Полякова відома своєю відкритістю. Виконавиця ніколи не приховувала ні особистого життя, ні будь-яких скандальних подробиць про себе. Вона завжди чесно відповідає на всі питання, абсолютно нічого не соромлячись.

У своєму особистому онлайн-шоу “Правда або дія” Полякова розповідала про те, як вчила цілуватися старшу дочку і навіть про свій досвід застосування фізичної сили в питаннях виховання дітей. Однак зараз Оля не дозволяє собі піднімати руки на дочок.

Можливо саме така відкритість дозволяє співачці будувати успішний і щасливий шлюб. Зі своїм чоловіком, бізнесменом Вадимом Поляковим, артистка познайомилася ще на початку нульових. У 2004 році пара зіграла весілля, а через рік у них народилася старша дочка Марія. У 2011-му на світ з’явилася і молодшенька Аліса.

Оля Полякова с дочками
Оля Полякова з дочками

Полякова називає свого чоловіка Вадима  ідеальним чоловіком для себе і зразковим батьком для дочок. На честь його дня народження вона поділилася зворушливим фото бізнесмена, на якому він позує з собачкою.

“Це фото так відображає тебе, з вигляду лютий, але добрий всередині. Сильний, але м’який, твердий рішучий, але поступливий, коли справа стосується твоїх дівчаток! Як всі ці якості уживаються в тобі так гармонійно, що жити з тобою одне задоволення?”, — підписала знімок Полякова.

Співачка додала, що поруч з чоловіком відчуває себе в безпеці, вона відчуває справжнє тепло і турботу. Вона також сказала, що якщо їхні дочки виберуть собі чоловіків, схожих на їхнього батька, то їм дуже пощастить у житті.

До привітань приєдналися і підписники Олі Полякової, залишивши безліч побажань і приємних слів в коментарях:

  • “Олечка, Королева, з іменинником!!! Приєднуюся до сказаних побажань!!! Довгих років здоров’я чоловіку!!”;
  • “Таке привітання від Такої дружини потрібно дійсно заслужити!!”;
  • “Відразу відчувається повага до чоловіка. Це так важливо”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.