Життя триває: знаменитості, які перемогли рак – Соколова, Джолі, Вайкуле

Рак - досить серйозне захворювання, яке ставить хрест на життях людей.

Якщо людині діагностували пухлину, важливо не опускати руки, і боротися. Ми підготували добірку знаменитостей, які боролися з різними стадіями раку, і знайшли в собі сили його перемогти. Серед них як місцеві зірки, наприклад, Яніна Соколова, так і знаменитості світового рівня – Анджеліна Джолі.

Яніна Соколова

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Українська телеведуча, яка вразила шанувальників своїм визнанням. Про проблему вона розповіла вже коли терапія була закінчена, і все найстрашніше було позаду. Фанати ведучої були шоковані – в 2018 році їй поставили страшний діагноз, а відступати хвороба почала трохи більше ніж через півроку.

Під час боротьби зі страшною недугою Яніна не припиняла зніматися, працювала крізь біль і страждання. На честь перемоги своєї хвороби вона навіть зняла фільм “Я, Ніна”, в якому розповіла про свою історію. Він націлений на те, щоб допомогти іншим знайти сили і не здаватися.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Існує міф, що у багатих і знаменитих немає проблем. Однак онкологія може з’явиться у кожного, і генетика не залежить від матеріального стану. Лікарі діагностували у Джолі 87% ймовірності раку молочної залози. На це вплинула ще й генетика – в 56 років мама знаменитості померла від раку грудей. Щоб не допустити появи хвороби, актриса видалила груди.

Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Зовсім недавно 65-річна Лайма повідомила – вона поборола рак. Жахливий діагноз їй поставили ще в 1991 році. Однак про це знав лише її чоловік Андрій Латковський. Одужання вона не вважає своєю заслугою, а списує на долю і везіння.

Кайлі Міноуг

Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг

У молодої австралійської співачки Кайлі Міноуг виявили рак грудей в 36 років. Концерти та гастролі відійшли на другий план. Після численних курсів хіміотерапії вдалося відновитися.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.