(ВІДЕО) Дочка Полякової звинуватила матір і батька в перегляді відео 18+

У Інстаграмі поп-діва Оля Полякова показала черговий скандал з дочкою-підлітком.

Маша Полякова – старша дочка епатажної королеви ночі, яка днями повернулася з табору, вже встигла посваритися з мамою. Головна претензія Олі була в тому, що неповнолітня Маша допізна не спить, і сидить в телефоні до ранку. При цьому музикою вона не займається, а в кімнаті жахливий бардак.

Вся сім’я Полякової дивиться п*рно

У розділі Історії у Олі Полякової можна спостерігати справжню сцену – Оля забирає у старшої дочки телефон о другій годині ночі, а Маша звинувачує молодшу сестру Алісу в тому, що на дивиться відеоролики з позначкою 18+.

В результаті, мати посварилася на дочок, і все закінчилося тим, що Маша встала і кудись втекла зі своєї кімнати. На цьому відеоролик обривається, і шанувальники почали переживати – чи не втекла неповнолітня Марія з дому через конфлікт з мамою?

Вже вранці королева ночі виклала відео, зроблене за сніданком. Судячи зі слів дівчаток, сварка минула, але атмосфера в родині все ще залишається напруженою.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.