Як склалася доля зірок шоу талантів, над якими сміялися навіть судді (Монатік, Агафонов, Рудаков)

В останні десятиліття на вітчизняному та зарубіжному ТВ активно набирають популярність різні талант-шоу. Однак не завжди туди приходять дійсно талановиті люди.

Є й ті, хто вирішив почати з подібних шоу свою величезну творчу кар’єру, але отримав демотивацію – критику суддів, негатив з боку аудиторії, розчарування і глузування. Сьогодні розповідаємо вам про трьох осіб, які пройшли всі кола пекла в талант-шоу.

Михайло Рудаков

Михайло Рудаков
Михайло Рудаков

Цей чоловік як богатир з казки – широкоплечий, з густою бородою і бровами. Суддям він зізнався, що настільки любить свою ферму, що навіть спілкується з кожною твариною. І ось, коза попросила його заспівати. Тому в 2011 році він приїхав до столиці, і зважився підкорювати сцену. Судді проекту Серьога, Йолка, музичний критик Сергій Сосєдов і телеведучий Ігор Кондратюк поіронізувати над Рудаковим, і сказали йому “ні”. Головне збентеження викликала зовнішність вокаліста. Не пощастило йому і на аналогічному проекті “Хвилина слави”.

Антон Агафонов

Антон Агафонов
Антон Агафонов

Антон примітний тим, що нехай і народився в тілі чоловіка, вірить і розвиває свою жіночність. На проекті “Х-фактор ” він отримав два “так “, але дійти до фіналу все одно не вдалося. Своєї схильності він не приховував, але зіткнувся з глузуванням і знущаннями. Уже через час Агафонов зважився проявляти себе і на інших сценах країни. Так і потрапив в проект “Голос країни ” на 1 + 1.

Монатік

Монатік
Монатік

До його зовнішнього вигляду або звичок питань не було. Однак коли багато років тому він прийшов на один з проектів СТБ йому відповіли, що ні таланту до співу, ні таланту до танців у нього немає. Звичайно, після такого вердикту в шоу його не взяли. Однак хлопець знайшов шляхи як себе реалізувати. Зараз він не тільки запальний танцюрист, але і співак, якого знає вся країна.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.