Онкохвора Заворотнюк отримала шанс на життя: сім’я хворої на рак артистки зважилася на експериментальне лікування

У мережі активно обговорюють те, що Анастасія Заворотнюк вирушила в штати, щоб скористатися новітніми препаратами в боротьбі з онкологією.

Ці препарати настільки нові, що ще не мають повністю доведеної дії, і застосовуються в експериментальних цілях. Експерти говорять – це єдиний метод повернути “Мою прекрасну няню ” до життя. Однак родина поки не готова до такого відповідального кроку.

Сім’я хворої на рак артистки зважилася на експериментальне лікування?

Настя Заворотнюк в США лікується від раку
Настя Заворотнюк в США лікується від раку

ЗМІ розбилися на два табори – одні, посилаючись на свої джерела, пишуть, що сім’я Анастасії відмовилася від експериментальних препаратів, інші стверджують – Заворотнюк завдяки новим лікам скоро знову зможе повернутися на телеекрани. Дочка Анастасії Заворотнюк Анна поки ніяк не коментувала ці чутки, як і чоловік Анастасії.

Відзначимо, що сім’я онкохворої Заворотнюк не любить афішувати будь-які деталі її самопочуття, тому єдине, що залишається фанатам – покладатися на інсайдерську інформацію. Нещодавно стало відомо, що “няню Віку” випустили з російської лікарні і приватним рейсом відправили на лікування в США.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.