Сергій Сосєдов потрапив у черговий скандал: «За мною психлікарня плаче»

Скандальний суддя шоу «Х-Фактор» Сергій Сосєдов часто критикує зірок естради. На цей раз він висловився про музичні дані Інни Маліковій.

Інна Малікова – дочка Юрія Малікова, засновника радянських “Самоцвітів ” і сестра артиста Дмитра Малікова. У 2019 співачка отримала звання “Заслуженої артистки РФ “. Мабуть, безкомпромісний музичний критик Сергій Сосєдов ніяк не може змиритися з цією новиною.

Інна Малікова з отцем Юрієм
Інна Малікова з отцем Юрієм

«Нормальні люди Маликову слухати не будуть»

Сосєдов висловив свою думку про Інну, і назвав її «безголосої пустушкою». Музичний критик додав, що ніколи не вважав Інну Малікову хорошою співачкою, і впевнений, що без своїх зіркових родичів вона нічого не коштує.
Звичайно ж, подібні висловлювання не сподобалися сім’ї Малікових. Батько заступився за Інну, нагадавши, що співачка вже 15 років є головою групи “Нові Самоцвіти “. Однак Сосєдов і тут знайшов, що відповісти.
«Я повинен зійти сума, або захворіти, щоб слухати ” Нові Самоцвіти “. Якщо я почну слухати Інну Маликову – по мені плаче психлікарня. Слава Богу, до цього ще не дійшло », – заперечив Сосєдов.
Сергій Сосєдов часто встряє в подібні скандали. Наприклад, в 2010 році шоумен розкритикував саму Примадонну Аллу Пугачову. Соседову не сподобався вокал і репертуар Алли Борисівни. Цікаво, що після цього випадку критик сильно захворів. Сергій навіть зробив припущення, що Примадонна навела на нього порчу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.